Widok
Ja kupuje z H&M, Mothercare - w miare wytrzymale, guma nie rozciaga sie az tak bardzo, ale dosyc drogie, z Lidla (Lupilu) takie grube na zime, ale gumka szybko sie rozciaga, robia sie dziurki i mechaca sie potwornie, mam kilka par z Gatty, ale tez guma rozciagnieta. 4 lata temu kupilam jedna pare z Coccodrillo lub Bartka (nie pamietam, bo sklepy sa kolo siebie, a rajstopki nie byly w opakowaniu) i te sa idealne-nosi je juz 2 moje dziecko i kompletnie nic sie z nimi nie stalo-wygladaja jak nowe ;)
wola i gatta - są niezniszczalne
h&m też, ale ceny są zaporowe - tym bardziej że mam chłopców, więc rajstopy tylko pod spodnie. Dla dziewczynek pewnie bym kupowała do spódniczek takie cuda:)
z reserved wszystkie jakie kupiłam wytrzymały max. miesiąc - porozciągały się i mają dziury, z lidla tak jak uwielbiam wszystko, tak rajstopy i skarpety bywają słabej jakości i juz nie kupuję
h&m też, ale ceny są zaporowe - tym bardziej że mam chłopców, więc rajstopy tylko pod spodnie. Dla dziewczynek pewnie bym kupowała do spódniczek takie cuda:)
z reserved wszystkie jakie kupiłam wytrzymały max. miesiąc - porozciągały się i mają dziury, z lidla tak jak uwielbiam wszystko, tak rajstopy i skarpety bywają słabej jakości i juz nie kupuję
ja zapraszam do siebie, mam bardzo ładne dobre gatunkowo rajstopki naszej polskiej firmy Agmi, zarówno kolorowe jak i białe, bawełniane we wzorki, ażurowe dla dziewczynek i frotte puchatki :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Wola w tygrysku sa po 11zl,12zl a te grube po 16zl a w akpolu niewiele drozsze i sa bardzo dobre.Tuptusie sa raczej srednie,3 pary trafily mi sie takie ze bardzo szybko sie przetarły i rozciagneły na pupie.Z h&m z dwupaka bezowe sa okej a rozowe sie skulkowaly.A z grubych najlepiej spawdzaja sie rajstopy z tchibo-sa naprawde grube i puki co sie nam nie skulkowały.
U nas sprawdzają się Gatta już od kilku lat. Nie kulkują się, nie mechacą, nie kurczą po praniu i co najważniejsze - nie spadają z tyłka. Wczoraj kupowałam 2 pary po 20 zł. Są wytrzymałe, bo zawsze mam na sezon 2 pary i po całym sezonie nadal wyglądają jak nowe. Jeszcze Wójcik mogę również polecić z czystym sumieniem.
Najlepsze rajstopki jakie mieliśmy to firm agmi oraz yorker -kupione na allegro kilka par od jednego sprzedawcy.Powiem tylko tyle,że okazały się tak trwałe,że cześć par wogóle nie używałyśmy, bo te wzięte na "pierwszy ogień" ciągle się nie zużyły. Te nie uzywane, z metkami oddałyśmy jeszcze jako prezenty znajomym.Cenowo na allegro duzo tańsze od sieciówek sklepowych czy gatty albo woli.Nie mechaciły się, dobrze trzymały fason, nic się nie przetarło, nie porozciągało,
No a poza tym są b. ładne.Polecam
No a poza tym są b. ładne.Polecam
Ja zdecydowanie preferuje rajstopki Wola i Gatta. Nie mechaca sie, nie rozciagaja po praniu. W Carrefourze na tym stoisku jest dosc drogo. Ostatnio te rajstopki kupuje tylko w internetowym sklepie piccolino z Gdańska, zawsze podjezdzam by odebrac i za przesylke nie place dzieki temu. Bardzo uprzejma pani, super miejsce na zakupy dla dzieci. Http://www.piccolino-sklep.pl
no z rajstopkami masakra, ja w pepco kupiłam kilka razy i po 3 praniach do wyrzucenia
a te są wg was dobre
http://allegro.pl/wola-gatta-pl-rajstopy-rajstopki-116-122-40-i4072757813.html
???
a te są wg was dobre
http://allegro.pl/wola-gatta-pl-rajstopy-rajstopki-116-122-40-i4072757813.html
???
U nas swego czasu najlepiej spisywaly się rajstopy z H&M. Teraz raczej nosimy kalesony z tej marki i tez spisują się dobrze.