Widok

gdzie moge dostac gline plastyczna ??/

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej ...
Orientujecie sie gdzie bym mogla dostac gline plastyczna ???
Chciala bym na pamiatke odcisnac coreczce raczke i nozke ... a nie mam zielonego pojecia gdzie bym mogla dostac gline taka
z gory dziekuje
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam ostatnio na allegro, ale to było razem z trzema ramkami i kosztowało 29 zł. Samej glinki nie widziałam, w akpolu była też tylko z ramkami. Ale wydaje mi się że w jakimś sklepie dla plastyków powinna być....
a gdzie sa wlasnie takie sklepy dla plastykow ??
image
chyba w wrzeszczu jest sklep dla plastykow ale w Smyku tez chyba widziałam takie coś :-) moze zadzwoń i zapytaj czy mają
W Gdyni jest niedaleko Batorego na Władysława IV , na rogu była kiedyś restauracja a teraz jest chyba Alior Bank
http://www.allegro.pl/item1094701881_0964_odcisk_bobasa_pudelko_fantastyczna_pamiatka.html - cos takiego w akpolu kupiłam za 20zł

image

Natalia, jakieś dwa tygodnie temu widziałam na dziale papierniczym w Auchan. Myślę, że w takich dużych marketach można coś takiego znaleźć. Opakowanie ok. 10x15cm kosztowało ok 5 złotych (w kolorze glinki) lub 10 złotych (w kolorze białym). :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry