Widok

gdzie można kupić Termomix?

i czy zawsze jest w takiej samej cenie? Czy można zamówić prezentację albo gdzieś iść na jakiś pokaz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znajoma mojej mamy sprzedaje, jej telefon: 87 428 23 25
Nie mieszka w Gdańsku, ale czasem przyjeżdża tu na pokazy.
Bardzo sympatyczna babeczka :)

Z tego co się orientuję, to taniej można kupić używany. No i podobno jak ktoś zaczyna zabawę w sprzedaż TM, to zdarza się, że na początku sprzedaje po cenie zakupu, żeby tylko sprzedać nakazaną ilość.
image[/url]image[/url]
mama hana się tym zajmuje o ile się nie mylę
wejdź na ich stronę. Może tam będą namiary na przedstawicieli. Ja bym nie kupowała używanego..za drogi interes. Przy nowym jest gwarancja chociaż. Tak na marginesie. Dobry zakup. Bedziesz zadowolona. Ja teraz nie wyobrażam sobie gotowania bez niego a przy tym można ładnie zadbać o figurę :).
Potwierdzam, Mama Hana jest przedstawicielką Termomiksa :)
Mam nadzieję ze będę go często używać, bo za taką cenę, to nawet nie wypada, zeby leżał bezużytecznie. No i też chciałabym przekonać męża, który na razie do tematu podchodzi sceptycznie:/
no ja tez sie zastanwiam poczytak sobie wątek bo juz zakładałam jakis czas temu, tez zastanwiam sie nad prezentacją
Obecna:-)
Cieszę się, że niektóre z Was o mnie pamiętają - dziękuję:)
Dziewczyny - proponuję zrobić prezentację i pokazać mężowi urządzenie. I wtedy podjąć wspólnie decyzję. Tak jest najrozsądniej.
Jeśli jesteście zainteresowane prezentacją lub jakimiś informacjami dotyczącymi Thermomix'a - służę pomocą! Napiszcie wiadomość - odezwę się.
I jeśli chodzi o zakup - w listopadzie jest promocyjna pożyczka - koszty całlkowite to tylko 160zł (normalnie prawie 560zł)! Pożyczka rozłożona jest na 20 rat po 198,95zł.
I odpowiadając na pierwsze pytanie - cena Thermomix'a jest stała i nie podlega negocjacji. Cena jest wydrukowana na umowie i firma nie prowadzi ani nigdy nie prowadziła promocji cenowych! A każdy, kto proponuje jego sprzedaż po obniżonej cenie - nie jest przedstawicielem handlowym firmy. I co ważne - gwarancja obowiązuje tylko na podstawie faktury od firmy Vorwerk (a tą otrzymacie po podpisaniu umowy u przedstawiciela).
Pozdrawiam!
A co do zakupu - oczywiście u przedstawiciela:) Thermomix dostajecie po podpisaniu umowy:)
ile teraz kosztuje taki termomix momo hana? w sprzedaży ratalnej i za gotówkę?
beatapawel7@wp.pl
Mail wyslany:-) pozdrawiam:-)
ja też poproszę o szczegóły :)
image
Calineczka - wysłałam wiadomość:-)
jakby co tez moge załatwic prezentacje
ewciak
podeslij kontakt do siebie na mojego maila
goro193@gazeta.pl
jestem zainteresowany
Zapraszam teraz w grudniu promocja i pakiet podstawowy został rozszerzony o 2 dodatkowe książki o wartości ponad 250 zł

zapraszam do umawiania się na prezentację - podam telefon do przedstawicielki na priv
w Sprawach prezentacji proszę kierować się na mail :) z chęcią udzielę informacji :) pozdrawiam

rahhel@interia.eu
napislam emial
Poproszę o namiary na prezentację. Mój email: luizka@gmail.com
Jestem zainteresowana udziałem w prezentacji i myślę, że zakupem termomixsu. Zależy mi na czasie. Proszę o kontakt.
adres e-mail: danutakoko@gmail.com

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry