Widok

gdzie mozna kupic tanszy alkohol

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie!!!!
poszukuję tańszego alkoholu na wesele ok 70 flaszek, oczywiscie mosi byc "legalny" moze znacie jakas dobra hurtownię z niezła ceną ?gdzie wy kupujecie alkohol na wesele ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może będę mogła Ci pomóc ale nie mogę się skontaktować ze znajomym, który jets przedstawicielem handlowym hurtowni alkoholi. Jk uzyskam jakieś bliższe informacje-dam Ci znać . Pozdrawiam Wiola
Wiolu - jestem również zainteresowany
kupowałam alkohol w MAKRO, przeszukałam miliony hurtowni i w Makro było najtaniej - taniej niż w hurtowniach. Polecam wódkę "POLSKA" jest w ślicznych, stylowych butelkach i jest pyszna. Poza tym legalna i tania.
dzięki za podpowiedż!!!!
a byłaś w onufrym ? a w makro sprzedali ci po cenach normalnych czy konsecjonowanych ? (było by cudownie jakbys pamietala cenę tej "polskiej"
z gory dzękuje za odpowiedż !!!!
wez znajomych i wybierzcie sie na rejs do baltiska bedzie legalnie z wycieczka i taniej (legalnie bo litra spirytusu mozna wwiezc bez cla) licz: 15 zl bilet + 25 zł litr spirytusu czyli 40 zł za 2 litry (4 butelki) wodki 47,5%
BIAŁA FLOTA !
dzięki za podpowiedż!!!!

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry