Widok

gdzie można zrobić kurs fryzjerski?

Hej dziewczyny może podpowiecie gdzie można zrobić jakiś fajny kurs fryzjerski?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dowiedz się w Izbie Rzemieślniczej w Gdańsku lub Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
ja akurat wszystkie odradzam kurs w eck uwazam ze to wywalanie pieniądzy w błoto by tylko miec papier , tamtejsza pani dyrektor równiez nie do przyjęcia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
2 letnia szkola policealna? to bezplatnie. Moze Żak? chyba http://www.zak.edu.pl
A platnie to swietny kurs/czy moze szkole roczna (nie wiem dokladnie) ma na pewno http://www.beautyart.pl/ Kolezanka tam konczyla i robi cuda;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mówisz o eck w Pruszczu?.
Ja właśnie robiłam w eck ale w Pruszczu Gdańskim i bardzo jestem zadowolona. Bardzo dużo praktyk, a ludzie tam pracujący bardzo w porządku. Jedyna na co można narzekać to właśnie dużo ćwiczeń i pracy. Z reguły narzekały laski które nie chciały pracować a miały opłacony kurs przez urząd pracy. Ja zapłaciłam sama z zarobionej kaski w wakacje i na prawdę bardzo dobrze wydane pieniądze. Zresztą dzisiaj na fryzjerstwie zarabiam i utrzymuję rodzinkę:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a na kim praktykujecie? na sobie na wzajem? na modelkach? na sztucznych głowach? ciekawa jestem...
A gdzie robiłaś w Pruszczu
napewno w alternative na grunwaldzkiej, dla najlepszych mają miejsca pracy więc warto spróbować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Salon BOGNA też organizuje indywidualne kursy fryzjerskie.
Zadzwoń i zapytaj.
tel: 58 344 06 12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
gdzie mozna zrobic kurs fryzjerski?
alternativ to jedna wielka pomylka gosc zachwycal sie kursem opowiadal mi jaka tam rewelka koszt okolo 10tys zl po czym miesiac przed napisaili mi maila ze nie odbedzie sie !!!! co za porazka jest tyle kursow nawet w wawie mozna zrobic na co kogos tak zwodzic i glowe zawracac moje plany runely w gruzach telefonu nie odbieral cham dizadostwo straszne odradzam wspolprae z tymi ludzmi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kurs fryzjerski

Polecam kursy fryzjerskie w Katowicach. Ja sam korzystałem z tego szkolenia w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolony. Nie jest tam zbyt tanio, ale wziąłem sobie w ratach :) i nie żałuję!

Wrzucam link, może komuś się przyda.
http://www.berendowicz-kublin.pl/Szkolenia_Kursy_Fryzjerskie,6/Kursy_Fryzjerskie__Akademia_Berendowicz__Kubliln,235/Kursy_Fryzjerskie_Stacjonarne,243/index.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Hej:):) Podpowiadam:):) fajniutkie kursiki są na http://eck.edu.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ściema
szansa mała lato za pasem
Polecam w salonie ALTERNATIVE, moja kolezanka skonczyla tam kurs, zaproponowali jej stala wspolprace, znaja sie na trendach, uczestnicza w pokazach, koszt kursu to 10tys zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja po szkole dwuletniej zdecydowałam sie na kurs miesięczny w akademii szkoleniowej w koszalinie , zdecydowałam sie ten kurs w ramach doszkolenia i żeby troszke poćwiczyć i tych zajęć praktycznych było rzeczywiście mnóstwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam kurs goworku - polecam, świetna pani prowadząca o indywidualnym podejściu do każdego kursanta i luźna, przyjemna atmosfera. po kursie znalazłam pracę u pani, którą na tym kursie poznałam, prowadziła ona działalność z paznokciami i chciała rozszerzyć o fryzjerstwo, miała sama pracować ale jednak mnie zatrudniła :D także same przyjemne wspomnienia mam związane z tym kursem
Ja poleca kurs w Goworku, sama robiłam i wiele wyniosłam :) no i przede wszystkim przystępna cena, nie musiałam inwestować aż tyle a opłaciło się ;) teraz szukam pracy ale kurs był naprawdę fajny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam
Poszukuje osoby chętnej do pracy na stanowisku fryzjera od zaraz z umiejętnością wykonywania trwałej ondulacji także.
chętne osoby zapraszam do kontaktu
salon.fryz@wp.pl

Praca od zaraz Gdańsk

poszukuje fryzjerki s

Witam
Poszukuje osoby chętnej do pracy na stanowisku fryzjera od zaraz z umiejętnością wykonywania trwałej ondulacji także.
chętne osoby zapraszam do kontaktu
salon.fryzjer@wp.pl

Praca od zaraz Gdańsk

w powyższym poscie błędny adres mailowy-przepraszamy
ja chodziłam na kursy fryzjerskie do szkoły nova, bardzo fajna atmosfera. dwa stopnie kursu to 80 h, gdize uczyłyśmy się przede wszystkim strzyżenia oraz różnych technik koloryzacji włosów. polecam, w grupie max. jest 6 osób, więc naprawdę można się czegoś nauczyć i odświaezyć technikę wykonania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja zrobiłam taki kurs przez urząd pracy w Kartuzach. 300 godzin w plecy ale w końcu coś umiem. Zajęcia prowadziła pani Ania i pan Leszek. Wiem że prowadzą różne kursy i chyba nawet indywidualne też. Facet jest troche sztywny ale pani Ania super. Potrafiła wszystko przekazać i mogłyśmy przyprowadzać swoje modelki. Mają swoje zakłady w Gdańsku na żaspie i na Jasieniu a firma nazywała się STUDIO 01. Dużo przydługiej teorii ale to tylko na początku i było warto. Koleżanka brała udział w drogim i prywatnym kursie gdzie indziej i nauczyła się tylko zamiatać.
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie. Nagrodą jest główka fryzjerska ze statywem.
Hurtownia Olaf
1 września 2014 rusza darmowy kurs fryzjerstwa od podstaw we Włoskiej Akademii Fryzjerstwa Bellezza !!!

Info na http://www.bellezza.edu.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zatrudnie fryzjerke/fryzjera na fajnych warunkach, kontakt fryzjerowo@interia.pl Gdansk Chelm
Tutaj masz link do kursu fryzjerskiego i co ważne nie jest to byle kurs, ale dostajesz na koniec tytuł i zdajesz Egzamin Państwowy, więc masz wszystko co potrzebne.
http://www.irpoznan.com.pl/strona,kurs-fryzjerstwa...
Ja w ten weekend kończę kurs fryzjerski w Select w Warszawie. Jestem pod ogromnym wrażeniem nowej instruktorki Wiktorii, kobieta ma taką wiedze. Jest niesamowita ;) Polecam Wam kurs pod jej okiem jak dla mnie rewelacja ;) Zaraziła mnie miłością do tego zawodu ;)
Fryzek a jak z praktyką ? Mi zależy na jak największym kontakcie z klientem. Niestety na praktykach nie miałam wolnej ręki żeby się wykazać ;/ A iść znów gdzieś żeby popatrzeć to strata czasu...

dziewczyny sprawdzcie sobie kursy w Cosinusie. nie każdy wie że mają coś takiego a ceny są naprawdę po kosztach

Fajne kursy ma http://jestem.fryzjerembo.pl/ . Dużo można się nauczyć i nie są wcale takie drogie.

Ja zrobiłam http://www.activeholidays.pl/zalety-kursow-fryzjerskich/ warto się było teraz jestem fryzjerką.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry