Widok

gdzie na dobre śniadanko -- Gdańsk/Sopot

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
były wątki o dobrych knajpkach ale pod kątem obiadków, a może polecicie dobre miejsca na śniadanka?

Ja mogę polecić Sanatorium w Sopocie.
Ale chciałabym poznać jakieś inne polecane miejsca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się dołączam do pytania o śniadania w gdańsku :)
ja polecam bary mleczne- w Gdańsku na Szerokiej,
tam co prawda śniadania nie jadłam ale jeżeli mają to na pewno warto
np. naleśniki z jagodami:)))))
Potwierdzam Sanatorium.

W Gdansku w budynku Teatru Wybrzeze - nie wiem jak sie nazywa to miejsce - na dole, od strony wjazdu na Targ Weglowy.
Oraz jest kilka miejsc na Piwnej - Balzac chyba?

Oraz 4 Strony Swiata na Przymorzu kolo SKM
dobre sniadania pelnowartosciowe serwuja w hanzie nad motlawa w swojej restauracji- polecam:)
no tak zapomnaiałam o 4 stronach :)

Yvonne - chyba chodzi o Kreskę?
Co prawda w tytule Gdańsk/Sopot, ale ja mogę polecić Cynamon w Gdyni na Świętojańskiej- jedzenie, kawka, miejsce- wszystko absolutnie na plus. Drugie dobre miejsce to naleśnikarnia Fanaberia też na Świętojańskiej, co prawda wybór naleśników dość skromny w porównaniu do innych naleśnikarni, ale za to bardzo smaczne i ładnie podane.

W Sopocie (co prawda byłam bardzo dawno na śniadanku) polecam Wedla - pyszne croissanty. No i ich czekolada do picia!

W Gdańsku Cico - plus za to, że otwarte od ósmej. I "Pod Banderą" - wielki plus za lokalizację (na Długim Pobrzeżu, byłam ze znajomą spoza trójmiasta i wyszła bardzo zadowolona), w sezonie niestety spory ruch, warto sobie zarezerwować stolik dzień wcześniej.
jakby co - to teraz gruper ma zniżkę na śniadanko w 4 stronach świata ;]

http://gruper.pl/x.php/1,18411/Trojmiasto-4-Strony-Swiata-zestaw-sniadaniowy-z-kawa-lub-herbata.html
Chyba Kreska;)

Cynamon tez fajny, co prawda nie na sniadanie, ale zawsze zachodze na kawke, bo akurat niedaleko mam fryzjera. Polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry