Widok

gdzie na hynka wymienić opony

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
mieszkami tam od lata i dużo tych warszatów tam w którym najlepiej wymienić opony i jaki koszt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
narzedzia ma takze pisz na prv dla niego to chwilka roboty
Ola - przełamałaś się???????????? :P :) :>
Paulina ja utknęłam na letnich,mąż ma jakiś sprzęt żeby pod blokiem zmienić? bo teraz czekam na cud żeby snieg poszedł w cholerę żeby pojechać i zmienić.
właśnie tam na Kołobrzeskiej dowiedzieliśmy się ile lat maja nasze zimówki ;) wjeżdża się do nich zaraz za budkami na rogu(fast foody, piekarz i warzywniak)
ja polecam na przymorzu ulica kołobrzeska w tym ciągu jest przychodnia potem były sklep maćkowy , a potem skręt w prawo i jest wulkanizacja mają profesjonalne maszyny i bardzo dobre opinie
mójchłop może wymienić komuś opony za mała opłata jakcoś pisać na maila ma w tym wprawe pomagał kiedyś w warsztacie
Cała moja rodzina latami jeździła do AutoGumu na Hynka. Do zmiany kół/opon są ok... Ale maniacy samochodowi maja zastrzeżenia, więc "wyższa szkoła jazdy" to nie jest. Ja tam się nie znam ;)
koło kolejki jest auto gum byłam u nich kilka razy ale mi za skurę nie zaszli :) byłam zadowolona
koło kolejki skm :) na zakręcie :) nie pamiętam jak się nazywa ;) wulkanizacja - zawsze do nich są kolejki :)
oo ale tam jest duzo tych zakładów mówisz o którymś z tych koło etc czy dalej
nie polecam najsławniejszego zakładu na Hynka...

przez nich mamy dodatkowe koszty w tym mc-u...

złapaliśmy gumę... Mąż zawiózł im koło - niby dobrze zrobili... a powietrze ciągle uciekało... co się okazało? NIE ZAUWAŻYLI że nasza zimówka ma 7 lat!!! (w marcu kupiliśmy auto z 2 kompletami opon) więc już samo to skreśla opony z użycia...

dziura była na brzegu - opona mogła mocno pęknąć przy każdym gwałtowniejszym wejściu w zakręt...

tego dowiedzieliśmy się z drugim zakładzie(na Kołobrzeskiej) - bo co 2 dni trzeba było dopompowywać oponę... a ostatnio już co kilka godzin...

ale samą przekładkę chyba można zrobić(pod warunkiem, że jesteś pewna swoich opon)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry