Widok

gdzie najlepiej usunąć ósemki???

j.w. dodam, że jestem bardzo przewrażliwiona bo już jedno usuwanie mam za sobą (w przychodni Woj. w Gdańsku) i skończyło się w szpitalu z krwotokiem :/

może coś doradzicie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego usuwasz?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
za mało miejsca w szczęce ;/

wyrosły bardzo ładnie, ale tak ściskają mi zeby, że ciężko wytrzymać... ból nie do opisania ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
chętnie też się dowiem
stomatolog skierowała mnie do Akademii medycznej, z tym że u mnie ma być to chirurgiczne usuwanie :/
ja rwałam ósemkę właśnie na akademii medycznej w gda. musiałam, bo tak jak osoba która zaczęła wątek miałam mały ścisk w szczęce a do tego ósemka nie rosła prosto jak każdy inny ząb, więc było trochę cięcia. nie ma się czego bać, zabieg wykonywany porządnie i wcale nie przez studentów, choć taka jest powszechna opinia, nie wiem czemu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w ubiegłym tygodniu wyrywałam ósemkę u lek. stom. Wojciecha Woźniaka i jestem bardzo zadowolona. Bezboleśnie i szybko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
W takim razie wybiorę się do akademii :)

troszkę się boję, ale jak trzeba to trzeba... zostały mi tyyyylko trzy ósemki do wyrwania ;/

dziękuję wszystkim za rady i opinie :)
w pucku
http://miladent.pl/kontakt i Dr Dominik Łoś
profesjonalnie delikatnie i baaardzo sympatycznie!
i na NFZ sa zapisy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy usówanie ósemek boli bardziej niż innych zębów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z całą pewnością mogę polecić dr Piotra Lipka z Gdyni. Usuwałam tam ósemkę razem z kością. Aż trudno uwierzyć, ale nic nie bolało. Świetne podejście do pacjenta. Wyleczyłam się z dentofobii dzięki temu lekarzowi.
Ja wlasnie wrocilam ze zdjecia szwow.Zaieg byl tydzien temu. Bylam przerazona ale wszystko poszlo "gladko" wiec polecam http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/19094/Arkadiusz-Golmont/stomatolog/Chwaszczyno tylko zabieg robil nie dr Arkadiusz, tylko jego zona Urszula
a ja polecam dr Orzechowskiego z gdańska na Jaśkowej Dolinie, bałam się strasznie ale mają w gabinecie jakies dziwne znieczulenie po ktorym nawet nie poczulam ze wyrwali mi zeba! jesli mozna powiedziec ze wizyta u dentysty byla spoko to ta byla :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tak! potwierdzam Orzechowski jest dobry!
Orzechowski mistrz swiata. Wizyta u Niego to relaks. Profesjonalista jakich malo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ,
Ja wyrywałam u dr Katarzyny Rytkowskiej i bardzo polecam !
Nie tylko 8 :-)
http://www.medicoland.pl/chirurg-304-Gdansk-Suchanino-Katarzyna-Rutkowska.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Agata wilska,wyrywa bezboleśnie.polecam
Gdansk podwale staromiejskie
ja wyrywałam 6 na suchaninie w miladencie, zaplacilam 60zł za zdjęcie ale wyrwanie bylo za darmo na nfz, nie wiem jak z 8 ale maja super sprzet domyslam sie ze tez wyrywaja 8. nic nie bolalo ani w trakcie ani po

Gdzie i za ile najlepiej usunąć ósemki ???

Dzwonilem dzsiaj do akademii gdanskiej, odebrala starsza pani, heh, za zabieg prywatnie sobie licza 500 ziko + kosultacja, powiedzialem starszej pani z recepcji ze czasy monopolu i komuny sie dawno skonczyly i cena nie jest adekwantna do zabiegu. Mam juz rendgen, brakuje tylko odpowiedniej placowki z doswiadczeniem w tej sprawie bo do byle jakiej nie pojde zeby mi np uszkodzili nerw. Na gruponie byla jakas aukcja za 250 z Gdańska, moze ktos z was wie na temat cen w 3miescie i do kogo sie udac ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam w Gdynia dr.Chodakowski na ul.Starowiejskiej wyrywanie na NFZ chirurg podobno cudowny

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry