Widok
gdzie najtaniej znajdę dachówkę i okna dachowe
Witam.
Możecie mi polecić miejsca/firmy, w których są bardzo konkurencyjne ceny dachówki. Mężowi podoba się bardzo rustykalna firmy Roben (jesienny liść) ale chcę się również zorientować ile możemy zaoszczędzić biorąc inną dachówkę.
Proszę również o namiary o firmy produkujące/montujące okna dachowe.
Możecie mi polecić miejsca/firmy, w których są bardzo konkurencyjne ceny dachówki. Mężowi podoba się bardzo rustykalna firmy Roben (jesienny liść) ale chcę się również zorientować ile możemy zaoszczędzić biorąc inną dachówkę.
Proszę również o namiary o firmy produkujące/montujące okna dachowe.
polecam współpracę z AMBIT Kokoszki - my akurat mamy od nich dachówkę podójną "S" brązową firmy Euronit, rynny firmy Gamrat oraz okna dachowe firmy Fakro - jesteśmy ze wszystkiego zadowoleni :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
A ja nie polecam tej firmy - probowalem od nich kupic dachowke i nie udalo mi sie. Moze dlatego ze jestem inzynierem i umiem liczyc ???
Dali wycene na caly dach, wynegocjowalem inna cene na dachowke (bo inna firma dawala mi lepsza) i sie zgodzili. Uwazalem ich za specjalistow wtedy jeszcze. Po jakims czasie przesylaja wycene ponownie (miala byc zmieniona cena dachowki na mniejsza i byla) - ale podniesli inne ceny tak ze calosc wyszla na minus dla mnie. I tak mialem przez ponad kwartal rozne wyceny, robili je rozni ludzie i zwalali zawsze na poprzednikow bo niby sezon urlopowy - a sezon na dachy to pewnie w zimie.....
Wzialem inna firme, wycenieli profesjonalnie, negocjacje przeprowadzone profesjonalnie.
A AMBIT z KOKOSZEK odezwal sie po roku czy interesuje mnie ich wycena.....
Dali wycene na caly dach, wynegocjowalem inna cene na dachowke (bo inna firma dawala mi lepsza) i sie zgodzili. Uwazalem ich za specjalistow wtedy jeszcze. Po jakims czasie przesylaja wycene ponownie (miala byc zmieniona cena dachowki na mniejsza i byla) - ale podniesli inne ceny tak ze calosc wyszla na minus dla mnie. I tak mialem przez ponad kwartal rozne wyceny, robili je rozni ludzie i zwalali zawsze na poprzednikow bo niby sezon urlopowy - a sezon na dachy to pewnie w zimie.....
Wzialem inna firme, wycenieli profesjonalnie, negocjacje przeprowadzone profesjonalnie.
A AMBIT z KOKOSZEK odezwal sie po roku czy interesuje mnie ich wycena.....
Bat z Pruszcza ok. Facet zajmujacy się dachami , zna się na tym co robi, wyliczył bardzo dokładnie ilość. Kupilismy Creatona glazurowaną, barwioną w masie oczywiście ceramiczną, była promocja więc za dobrą cene mamy bardzo dobrą dachówke. O Robenie, słyszałam rózne opinie, ale zgadzam się z powyższą na temat płytkich zamków. Pogadaj z dekarzami, ale też uważaj, żeby nie polecili dachówki , która dla nich będzie łatwa do polożenia. W Ambicie też może być ok. z cenami , ale chłopak który wyliczał mi dachówkę, policzył dużo za dużo szt. a potem nie ma zwrotów więc trzeba uważać. Okna Fakro. Rynny, najlepiej metalowe, my kupiliśmy szwedzkie, Siba.
A ja polecam Seeger Dach, gdzie jest chyba największy wybór pokryć i okien dachowych w Trójmieście, duża ekspozycja - można zobaczyć dachówkę w realu. Można też negocjować ceny na podstawie kalkulacji z innych sklepów.
Ja skorzystałem tez z ich usługi dekarskiej - od momentu pierwszej wizyty byli gotowi do pracy na mojej budowie w ciągu tygodnia, a po miesiącu miałem gotowy dach. Sprawnie, solidnie i bez stresów.
Ja skorzystałem tez z ich usługi dekarskiej - od momentu pierwszej wizyty byli gotowi do pracy na mojej budowie w ciągu tygodnia, a po miesiącu miałem gotowy dach. Sprawnie, solidnie i bez stresów.