Widok
gdzie oddac ubrania ?
dziewczyny, mam do oddania trochę używanych ubrań, może już trochę niemodne, ale nie zniszczone, czy wiecie, gdzie mogę je zawieźc ? szkoda mi ich wyrzucic, może komuś się jeszcze przydadzą.... żółte poejmniki podobno się nie sprawdzają, chciałabym, zeby trafiły do naprawdę potrzebyujących. Macie jakieś pomysły ? Może któraś z Was kiedyś gdzieś oddawała ?
To ja powiem może dlaczego. mój mąż pracował dla firmy które są właścicielami żółtych pojemników (ale nie tych PCK). Ubrania są wyciągane z pojemników i są segregowane w taki sposób,że te lepsze idą do dalszej odsprzedaży m.in do second handów a te które się tam nie nadają zostają zakwalifikowane na czyściwo czyli po prostu na szmaty dla firm itp. Także ja od tego czasu nie wrzucam odzieży do takich pojemników:( Oddaję do MOPS-ów
my zawsze oddajemy na wieś - do rodziny mojej sąsiadki :) straszna bieda u nich - do tego stopnia, że gdy dziecko trafiło do szpitala, to chodzili po sąsiadach pożyczyć normalnie wyglądający ręcznik...
także wiemy, że zawsze dobrze to wykorzystają :)
popytaj - może wśród twoich znajomych też jest ktoś potrzebujący :)
także wiemy, że zawsze dobrze to wykorzystają :)
popytaj - może wśród twoich znajomych też jest ktoś potrzebujący :)
jesli macie troche ciuszkow do oddania a nie wiecie gdzie dokladnie je oddac to zawsze mozecie je sprzedac lub wymienic sie na inne. nie wiem czy to nie bedzie reklama ale jesli tak to bardzo przepraszam! jest taki portal na ktorym wlasnie mozecie sie wymieniac ciuszkami lub po prostu sprzedawac.. mozecie sie zarejestrowac przez ponizszy link http://szafa.pl/rejestracja,25.html?poleca=kasiekkk serdecznie zapraszam