Widok

gdzie przekłuć uszy przedszkolakowi w Gdańsku?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinię, w którym gabinecie kosmetycznym w Gdansku mają podejście do dzieci i dobrze przekłuwają uszy małym dziewczynkom?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Taniej i bezpieczniej będzie sprawić córci T-shirt z napisem "Mam głupią matkę", efekt wizualny taki sam.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 50
też bym chciała się dowiedzieć gdzie, już ktorys wątek z koleji pytanie , ale jak widza nie zabardzo na temat odpowiedzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gabinet kosmetyczny Vanillia Beauty na przymorzu. Przekluwanie uszu na 2 pistolety jednoczesnie.Metoda bezdzwiekowa, szybka i bezbolesna.duzy wybor kolczykow,nawet dla dzieci ponizej 1 roku- kolczyki z krotszym sztyftem. Duze doswiadczenie,mila atmosfera.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
na szerokiej przy bramie wspaniala profesjonalna kobietka moja mala nie plakala nawet nie wiedziala co sie dzieje tak szybko bylo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam w niedzielę na basenie na szkółce z 4 m-nymi dziećmi i mała dziewczynka kilka miesięcy miała uszy przekute ... bez komentarza ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dziewczyny załóżcie sobie osobny wątek gdzie pokrytykujecie sobie ile wlezie :)

Pytanie było proste i taka sama powinna być odpowiedź.

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
kazdy ma swoje opinie na dany tematy uszanujecie czyjas wybrana decyzje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pytanie nie było "co sądzicie o..." tylko "gdzie" - po co te komentarze?? ja też chętnie się dowiem gdzie przekłuć uszy 11-miesięcznej dziewczynce
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak jaki pisalam na szerokiej w gdansku na przeciwko fonntany obok bramy koszt 30zl + kolczyki polecam moja corcia ma przekute uszka nic nie ropieje corcia nie ciagnie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo dziękuję za podpowiedź o ul. Szerokiej :-)

moja córka skończyła latem 5 lat i od dłuższego czasu dopytuje się o kolczyki, więc chyba chyba się zdecydujemy

a komentarze innych forumowiczek .... cóż, krytykować najprościej, do tego anoniomowo ... po prostu żałosne jakie niektórzy mają hobby :-(
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
pewnie mni zjedza forumowicze ja przekulam mojej corci jak miala 6m i tak jak pisalam nie zwraca wogle uwagi na nie i nic sie nie paprze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja się też nie wstydzę że przekułam jak miała 4 miesiące...
Wasza sprawa, co komu do tego!
Jak ktoś nie chce, niech nie robi.

Mi się podoba, jak dziewczynka ma kolczyki, ale sama nie wiem, czy bym się zdecydowała, może inaczej- w jakim wieku!

Mąż mój jest mocno przeciwny takim wygibasom- więc pewnie poległby pomysł.:)hehe
image

image

Polecam Salon urody DIAMOND w Gdańsku na Przymorzu przy płocie zielonego rynku (w pawilonie na przeciwko małej furtki) koszt 45zł kolczyki są bezpieczne , wykonane z jałowej stali chirurgicznej lub tytanu, przekłuwanie pistoletem bez dotykania kolczyka palcami (pełna higiena) po przekłuciu dziecko dostaje lizaka za odwagę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to nie Szeroka, to Świętojańska :)
właśnie dziś tam było z córką, szybko, niedrogo (30 zł razem z kolczykami) i właściwie bezboleśnie, pani bardzo miła
Gdańsk Stare Miasto
STUDIO FENIKS
ul.Świętojańska 66
TEL.58 301 62 07
feniksstudio.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżeli dziewczynka chodzi do przedszkola, to warto najpierw sprawdzić, czy przypadkiem nauczycielki nie będą prosiły, żeby na czas przedszkola kolczyki zdejmować ze względów bezpieczeństwa...
Może nawet nie pytać, tylko podpatrzeć u innych dzieci "czy przejdzie" ;)

Jeśli już ktoś jest zdecydowany na przekłucie uszu u dziecka przedszkolnego, to najlepiej zrobić to w sezonie letnim, kiedy nie uczęszcza do przedszkola, wtedy uszka mają czas na zagojenie i nie będzie problemu ze zdejmowaniem kolczyków np w dni kiedy jest gimnastyka korekcyjna albo inne zaj ruchowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja swojej córci przekłułam jak miała 9 miesięcy (to był maj).
Opinie innych mam na ten temat mam gdzieś.

Polecam salon fryzjersko- kosmetyczny na ul. Klonowej we Wrzeszczu- w pawilonach naprzeciwko dworca.
W cenie 30 zł było przekłucie uszka, kolczyki ze stali chirurgicznej.
Nic się z uszkami nie działo. Szybko, bezproblemowo się zagoiły.
Mała teraz ma prawie 3 latka, ma wsadzone malutkie kółeczka w uszka, nie haczą.
Drugiej też przekłuję.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, a czy może ktoś wie jak nazwya sie ten gabinet kosmetyczny na szerokiej, albo posiada nr telefonu?
image
Ja przekłuwałam córce uszy 2 m-ce temu. We wrzeszczu naprzeciwko szkoły ZSBO. Studio Bambo. Pani ma bardzo profesjonalne podejście do dziecka. Cena 19zł razem z kolczykami(leczniczymi). Po przekłuciu dziecko w nagrodę dostaje cukierki. Nic się nie działo, nie ropiało.
Kolczyki u małego dziecka to taki stygmat. Ludzie patrzą i widzą od razu ze maluch nalezy do grupy spolecznej prymitywow.
Radze jednak dac dziecku szanse i nie zaznaczac od razu ze jest z prostoty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
jakiś prostak wypowiedziała się powyżej- żal aż to czytać
podobno na Oruni Górnej przekłuwają na dwa pistolety, ktoś wie w którym gabinecie ??
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ależ głupie ludzie się tu wypowiadają!!! Kolczyki oznaką prostoty? Jezu, widzisz i nie grzmisz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
choć tego nie pochwalam, to wiem, że w gabinecie do którego chodzę przekłuwają uszy dzieciom na 2 pistolety. Na Wiszących ogrodach. Panie są bardzo miłe i jest tam czysto.
http://www.jasminowyogrod.pl/
Z dwojga złego lepiej zrobić to w poleconym gabinecie...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry