Widok
Dziewczyny załóżcie sobie osobny wątek gdzie pokrytykujecie sobie ile wlezie :)
Pytanie było proste i taka sama powinna być odpowiedź.
Pytanie było proste i taka sama powinna być odpowiedź.
bardzo dziękuję za podpowiedź o ul. Szerokiej :-)
moja córka skończyła latem 5 lat i od dłuższego czasu dopytuje się o kolczyki, więc chyba chyba się zdecydujemy
a komentarze innych forumowiczek .... cóż, krytykować najprościej, do tego anoniomowo ... po prostu żałosne jakie niektórzy mają hobby :-(
moja córka skończyła latem 5 lat i od dłuższego czasu dopytuje się o kolczyki, więc chyba chyba się zdecydujemy
a komentarze innych forumowiczek .... cóż, krytykować najprościej, do tego anoniomowo ... po prostu żałosne jakie niektórzy mają hobby :-(
Ja się też nie wstydzę że przekułam jak miała 4 miesiące...
Polecam Salon urody DIAMOND w Gdańsku na Przymorzu przy płocie zielonego rynku (w pawilonie na przeciwko małej furtki) koszt 45zł kolczyki są bezpieczne , wykonane z jałowej stali chirurgicznej lub tytanu, przekłuwanie pistoletem bez dotykania kolczyka palcami (pełna higiena) po przekłuciu dziecko dostaje lizaka za odwagę
Jeżeli dziewczynka chodzi do przedszkola, to warto najpierw sprawdzić, czy przypadkiem nauczycielki nie będą prosiły, żeby na czas przedszkola kolczyki zdejmować ze względów bezpieczeństwa...
Może nawet nie pytać, tylko podpatrzeć u innych dzieci "czy przejdzie" ;)
Jeśli już ktoś jest zdecydowany na przekłucie uszu u dziecka przedszkolnego, to najlepiej zrobić to w sezonie letnim, kiedy nie uczęszcza do przedszkola, wtedy uszka mają czas na zagojenie i nie będzie problemu ze zdejmowaniem kolczyków np w dni kiedy jest gimnastyka korekcyjna albo inne zaj ruchowe
Może nawet nie pytać, tylko podpatrzeć u innych dzieci "czy przejdzie" ;)
Jeśli już ktoś jest zdecydowany na przekłucie uszu u dziecka przedszkolnego, to najlepiej zrobić to w sezonie letnim, kiedy nie uczęszcza do przedszkola, wtedy uszka mają czas na zagojenie i nie będzie problemu ze zdejmowaniem kolczyków np w dni kiedy jest gimnastyka korekcyjna albo inne zaj ruchowe
Ja swojej córci przekłułam jak miała 9 miesięcy (to był maj).
Opinie innych mam na ten temat mam gdzieś.
Polecam salon fryzjersko- kosmetyczny na ul. Klonowej we Wrzeszczu- w pawilonach naprzeciwko dworca.
W cenie 30 zł było przekłucie uszka, kolczyki ze stali chirurgicznej.
Nic się z uszkami nie działo. Szybko, bezproblemowo się zagoiły.
Mała teraz ma prawie 3 latka, ma wsadzone malutkie kółeczka w uszka, nie haczą.
Drugiej też przekłuję.
Opinie innych mam na ten temat mam gdzieś.
Polecam salon fryzjersko- kosmetyczny na ul. Klonowej we Wrzeszczu- w pawilonach naprzeciwko dworca.
W cenie 30 zł było przekłucie uszka, kolczyki ze stali chirurgicznej.
Nic się z uszkami nie działo. Szybko, bezproblemowo się zagoiły.
Mała teraz ma prawie 3 latka, ma wsadzone malutkie kółeczka w uszka, nie haczą.
Drugiej też przekłuję.
choć tego nie pochwalam, to wiem, że w gabinecie do którego chodzę przekłuwają uszy dzieciom na 2 pistolety. Na Wiszących ogrodach. Panie są bardzo miłe i jest tam czysto.
http://www.jasminowyogrod.pl/
Z dwojga złego lepiej zrobić to w poleconym gabinecie...
http://www.jasminowyogrod.pl/
Z dwojga złego lepiej zrobić to w poleconym gabinecie...