Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i chyba nie czeka sie wogole

wczoraj w rejestracji widzialam jak pan był w szoku
ze mógł badanie wykonac juz nastepnego dnia
mój mąż robił rezonans w poniedziałeka W TEJ NOWEJ PRZYCHODNI NA POLANKACH TERAZ jest promacja 315 zł na opis czekał 1 dzień
a to jest rezonans otwarty? bo ja nie dałam rady na normalnym, mam klaustrofobię:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Akademii jest bardzo dobry rezonans. wiem, bo usuwali mi guza mózgu więc korzystałam z ich "usłu". niestety.
mój neurochirurg mówił, że mam nie robić rezonansu w Kościerzynie. nie zagłębiałam się w temat, bo i tak ne zamierzałam.
jeśli neurolog napisze na skierowaniu PILNE to jest duża szansa, że gdzies takiego pacjenta szybciej wcisną.
w tej przychodni na Polankach robią tylko prywatnie. głowa 350zł
2 tyg temu byłam w Wojewódzkim i facet przede mną zapisywał się na rezonans, na końcówkę września. Wczoraj byłam w szpitalu na Polanki i tam babka zapisywała kogoś na połowę września. Prywatnie na Polanki czeka się tydzień.

Ktoś tu wspominał o nastawieniu na kasę. To nie tak... oni po prostu mają jakiś limit od NFZ na ilość pacjentów w miesiącu i jak go wyczerpią, to terminy się kończą, a przecież za darmo nie zrobią. Radiolodzy też potrzebują pieniędzy, żeby wykarmić rodziny ;)
...wiem, że bardzo szybkie terminy rezonans na na NFZ mają w szpitalu w Kościerzynie, moja znajoma korzystała i na pilne dostała się w ciągu kilku dni, mówiła, że bardzo miła obsługa,także warto sprobować
ja mam inny problem bo kiedys robiłam 2 razy rezonans mag. i niczego sie nie bałam a niedawno byłam na rez. kregosłupa i jak wjechałam do środka to dostałam klaustrofobi i musiałam przerwać badanie- wydało mi sie tam strasznie ciasno poradźcie coś proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odpłatnie może tak ale na skierowanie z NFZ nawet pilnie zalecone przez lekarza trzeba czekać miesiącami, widać tu nastawienie zarobkowe niestety...
tak rezonans magnetyczny jest w wojówdzkim centrum onkologii i maja zazwyczaj dużo wolnych terminów więc nie trzeba długo czekać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie wykonać można rezonans magnetyczny SERCA ?

Wdzięczny za odpowiedź będę.
wydaje mi się że taki jest w wojewódzkim centrum onkologicznym w gdańsku
wco.gda.pl
ja robiłam teraz w radiologice w rumi miałam rezonans j.brzusznej z kontrastem- nie płaciłam bo ma m to w pakiecie ale koszt to 350 zł z kontrastem 300 bez
to zależy którą część ciała masz mieć badaną. kręgusłup- wjeżdżasz głową i nogi masz na zewnątrz, a np kolano- to tylko nogi są w środku, a cała byłam na zewnątrz
Witam. Mam pytanie, gdzie można zrobić rezonans magnetyczny, ale otwarty, tzn aby nie wchodzić do tej tzw beczki. Podobno jest coś takiego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w oliwie jest nowa przychodnia i jest rezonans
narazie nie maja podpisanej umowy z nfz ale prywatnie juz działają
ul Polanki na przeciwko liceum nr 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajoma powiedziała mi o nowej pracowni rezonansu magnetycznego w nowej Przychodni Polanki (na przeciwko 5 L.O.). Podobno sprzęt najnowszej generacji. Tel.: 763-97-15.
A jeszcze jedno robią tam też świetne USG 4D i 3D. zdjęcia i film jest super widoczne aż chce się film oglądać kilka razy dziennie. I obsługa pielęgniarki i lekarz ginekolog p.Augustyniak jest przyjemny i dokładny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Rezonans prywatnie można szybko zrobić w Gdyni na 10 Lutego 23 firma nazywa się "STAR-MED" sp. z o.o.
Na NFZ trwa to dłużej bo zapisy są teraz na września, ale prytanie do nawet w 2 dni się udaje. Ceny są różne od 350 zł do 600 zł chyba że dochodzi jeszcze kontrast 150 zł.
W Swissmedzie można zrobić rezonans prywatnie w weekendy. Dobry sprzęt jest na Polankach. AMG nie polecam-starszy typ i często zepsuty. Wiem co piszę, też przez to przechodziłam (gruczolak, prolaktynemia itp) w zwiazku ztym często wykonywałam to badanie. Apropo Rumii niestety się nie wypowiem, ale też przyzoity rezonans jest w Wojewódzkim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na prywatne badanie czekalam na Polankach kilka dni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry