Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zależy którą część ciała masz mieć badaną. kręgusłup- wjeżdżasz głową i nogi masz na zewnątrz, a np kolano- to tylko nogi są w środku, a cała byłam na zewnątrz
ja robiłam teraz w radiologice w rumi miałam rezonans j.brzusznej z kontrastem- nie płaciłam bo ma m to w pakiecie ale koszt to 350 zł z kontrastem 300 bez
wydaje mi się że taki jest w wojewódzkim centrum onkologicznym w gdańsku
wco.gda.pl
A gdzie wykonać można rezonans magnetyczny SERCA ?

Wdzięczny za odpowiedź będę.
tak rezonans magnetyczny jest w wojówdzkim centrum onkologii i maja zazwyczaj dużo wolnych terminów więc nie trzeba długo czekać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpłatnie może tak ale na skierowanie z NFZ nawet pilnie zalecone przez lekarza trzeba czekać miesiącami, widać tu nastawienie zarobkowe niestety...
ja mam inny problem bo kiedys robiłam 2 razy rezonans mag. i niczego sie nie bałam a niedawno byłam na rez. kregosłupa i jak wjechałam do środka to dostałam klaustrofobi i musiałam przerwać badanie- wydało mi sie tam strasznie ciasno poradźcie coś proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
...wiem, że bardzo szybkie terminy rezonans na na NFZ mają w szpitalu w Kościerzynie, moja znajoma korzystała i na pilne dostała się w ciągu kilku dni, mówiła, że bardzo miła obsługa,także warto sprobować
2 tyg temu byłam w Wojewódzkim i facet przede mną zapisywał się na rezonans, na końcówkę września. Wczoraj byłam w szpitalu na Polanki i tam babka zapisywała kogoś na połowę września. Prywatnie na Polanki czeka się tydzień.

Ktoś tu wspominał o nastawieniu na kasę. To nie tak... oni po prostu mają jakiś limit od NFZ na ilość pacjentów w miesiącu i jak go wyczerpią, to terminy się kończą, a przecież za darmo nie zrobią. Radiolodzy też potrzebują pieniędzy, żeby wykarmić rodziny ;)
w Akademii jest bardzo dobry rezonans. wiem, bo usuwali mi guza mózgu więc korzystałam z ich "usłu". niestety.
mój neurochirurg mówił, że mam nie robić rezonansu w Kościerzynie. nie zagłębiałam się w temat, bo i tak ne zamierzałam.
jeśli neurolog napisze na skierowaniu PILNE to jest duża szansa, że gdzies takiego pacjenta szybciej wcisną.
w tej przychodni na Polankach robią tylko prywatnie. głowa 350zł
a to jest rezonans otwarty? bo ja nie dałam rady na normalnym, mam klaustrofobię:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój mąż robił rezonans w poniedziałeka W TEJ NOWEJ PRZYCHODNI NA POLANKACH TERAZ jest promacja 315 zł na opis czekał 1 dzień
i chyba nie czeka sie wogole

wczoraj w rejestracji widzialam jak pan był w szoku
ze mógł badanie wykonac juz nastepnego dnia
gdzie mozna w tym roku jeszcze dostać się na NFZ na rezonans głowy?
pati - jaka to nowa przychodnia na Polankach?"?
na polankach robią tylko prywatnie. Spróbuj w szpitalu marynarki wojennej. Ja czekałam na termin 2-3 tyg. tylko to było we wrześniu
Ja też mam klaustrofobię, z jednego rezonansu uciekłam ( w Akademii w Gdansku), ale wczoraj zrobiłam i dałam radę w Rumii. Personel świetny, w słuchawkach wspaniała muzyka, jak ja dałam radę to Ty też dasz radę-powodzenia!!!
przychodnia jest na Polanki 7
w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku rejestrują już na nowy rok, zarejestrowałam się dzisiaj na 4 stycznia 2012 r.
byłam na rezonansie w Rumii dzisiaj. Rejestrowałam się w środę 7.12.2011 o godzinie 19.
Samo badanie koszmar :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry