Widok

gdzie tani optyk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam oprawki tylko chcę zmienić szkła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=search&ss=optyk&c=1&k=16
dzieki
Polecam Pania Hannę Fopke z Gdyni http://www.optyk.i-gdynia.pl
Soczewki24.pl w galerii bałtyckiej najlepsze ceny
image
image

W Sopocie przy al. Niepodległości masz optyka, który robi soczewki dla innych salonów optycznych. Ceny bardzo przystępne i dobra jakość.

Mąż niedawno tam kupował i oprawkę i szkła i cena w porównaniu do innych była świetna.

Niestety nie znam dokładnego adresu (bo w sumie to ul. Rzemieślnicza jest ale wejście jakby od Niepodległości). Ale można zaparkować przy Piekarni Jan Pranga przy Niepodległości jadąc w stronę Gdyni (mniej więcej wysokość stacji BP po drugiej stronie) i podejść z buta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ktoś wyrabiał w salonie Fielmanna?
Ceny trochę wyższe, ale ponoć okulary bardzo wytrzymałe, może ktoś się wypowiedzieć?
U Filemanna dobierają dobre okulary. Zaraz po badaniu idziesz do optyka i wybierasz oprawki do szkieł. Esemesem informują Cię, że okulary są do odebrania także dbają o klienta. Ja osobiście jestem zadowolona z okularów z ich salonów. Mam jedne korekcyjne i jedne przeciwsłoneczne.
Pani Fopka faktycznie jest dobra, chociaz troche odstraszaja mnie ceny. Wszedłem ostatnio na galeriawidzenia.com i nie mogłem uwierzyc ile mozna zaoszczedzic zamawiając szkiełka przez neta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry