Widok

gdzie w Gdańsku sklep z akcesoriami do recznie robionej biżuterii...?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam stacjonarnego sklepu okolice wrzezcza,zaspy gdzie kupie koraliki,bigle itp....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hurtownia LABERA. WE WRZESZCZU NA PRZECIWKO lidla(jak gdyby po dugiej stronie grunwadzkiej, trzeba sie troszke porozlglądać, bo ta hurtownia jest na drugim pietrze i trzeba wejsc do klatki schodowej, i jest jakos zle oznaczona), mają tez sklep internetowy, to moze tam sprawdź dokładny adres
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koralium we Wrzeszczu visa vi dworca w uliczce spory wybór i super ceny(też się atm zaopatruje)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
we Wrzeszczu przy dworcu ul Lendziona jest sklep KORALIUM (czy jakoś tak) - robią też warsztaty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W hurtowni labera kupować nie radze co prawda personel jest fantastyczny Panie ktore obsluguja sa bardzo pomocne i przesympatyczne ale ceny i jakos produktow bardzo slabe. Dodatkowo bardzo nie przyjemne szefostwo z ktorymi nie da sie dogadac co do niczego. Co do innych to w Gdansku wrzeszczu jest rowniez sklep Flordemina i sa jakies sklepy niedaleko UG.
w galerii bałtyckiej w empiku jest stoisko z cudeńkami to własnoręcznego tworzenia :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry