Widok

gdzie w Gdyni tani i dobry tort?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny ratujcie, niedawno był wątek o tortach z jakiegoś sklepu (albo Kaufland albo netto już nie pamiętam), nie mogę znaleźć

poszukuję niedrogich a dobrych tortów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem Ci tak

Ja jak kupuje tort na extra okazje to zawsze w Sowa.
Natomiast gdy mam taką imprezę mniej ważną jadę do Auchana do Rumi i są tam gotowe torty o różnych smakach i różnej wielkości. Są one w przystępnej cenie. I powiem Ci, że smakują jak ze zwykłej cukierni. U mnie znawcy ciast chwalą.
image
ok, dzięki
te torty są na hali Auchan? czy w jakiejś cukierni na galerii?
torty z sowy są przereklamowane, w ostatnie urodziny zdecydowałam że kończę z sową, w tym roku tort robi mi MamaMarty wybór kształtów i smaków nieporównywalnie większy niż w sowie, a i zachwyty nad Jej wyrobami nie mniejsze
w zeszłym roku miałam też tort z Auchan, smaczny ale bez szału
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Polecam tort z Sabinki, ale tylko smak herbatnikowy mi od nich smakuje. Jest lekki, na bitej śmietanie... u nas zawsze smakuje. Tylko wygląd tych tortów u nich średni... ja ostatnio dawałam zdjęcie i zrobili mi taką dekorację jak chciałam.
a pamiętacie o jakim sklepie był wątek że fajne tory mają?
to był Kaufland? nie mogę znaleźć wątku:(
dlatego mówię jak są okazję takie bez fajerwerków to biorę tort z auchana, są one na sklepie. da się zjeść i nie kosztują zbyt wiele.
image
jutro się wybieramy do Auchan mam nadzieję że coś znajdziemy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie są same spece od słodyczy. jak kupiłam tort z auchan i powiedziałam, że to z cukierni bardzo chwalili. musisz sama się przekonać. jak nie chcesz ryzykować to kup w cukierni;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To było Netto, cukiernia Bagietka i jest z Chojnic. Ciasta zdecydowanie polecam bo są pyszne. Mama mówiła mi, ze na hali targowej w Gdyni też jest jakaś nowa cukiernia i ma bardzo przystępne ceny i smaczne wyroby ale nazwy niestety nie pamiętam
Osobiście wole ciasta z Netto, moim zdaniem są smaczniejsze niż te z Auchan a ceny podobne jeśli nie niższe.
oooo nie wiedziałam, że w Netto są też torty. Muszę zahaczyć raz.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

do góry