Widok

gdzie w Trójmiescie skupują poroża ??

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
maz ma 3 takie wieelkie i chetnie bym sprzedała ale nie wiem gdzie w trojmiescie/? moze wiecie dziewczyny ????
są to poroża z czaszką (fuuuj!! trupy)na jakiejsc desce przyczepione
ahha na allegro nie umiem wystawiac ,nigdy tego nie robiłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi się wydaje że jednak najlepiej sprzedać na allegro. Warto się nauczyć wystawiać przedmioty, to nie jest trudne. Ale możesz też dać ogłoszenie w gratce albo w anonsach.

W skupie na pewno zedrą z ciebie nie tylko rogi ale i skórę, hehe ;) Cena jaką Ci zaproponują na pewno nie bedzie dobra, jak to w skupach.
Przepraszam, ale uśmiałam się. Mąż ma trzy poroża :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wychodzi na to mondzia, ze nieźle broisz ;) ale jeżeli to "te" poroża to nawet na allegro nie sprzedasz, bo chętnych na rogi brak ;)
ale jestem zdolna :) hihihihi 3 poroża :) to sie usmiałam
wczesniej nie myslałam tak o tych rogach ,bardziej kojarzyły mi sie z trupami bo jeszcze te czaszki brrr
te czaszki rzeczywiście okropne. Może sie za dużo horrorów naoglądałam, ale jak widze coś takiego to zaraz mi się to z ludzkimi zwłokami kojarzy, zaraz widzę ludzką czaszke. A jak wisi skóra dzika to widzę ludzką skórę. Wypchana kaczka - widzę wypchanego człowieka z takimi nienaturalnymi okrągłymi dużymi szklanymi ślepiami i sztucznymi rzęsami (bo prawdziwe odpadły przy patroszeniu i oprawianiu skóry). Fuuuj! Znowu uruchomiłam wyobraźnie i mi sie bedzie śniło. Łeeee!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ło jezu Daria ty jstes od ''tych'' lisów ????
Ja tez wszystko widze w czarnych kolorach ale moje wizje to pikus w porównaniu do Twoich
Może odezwij się do jakiegoś koła łowieckiego, myśliwi mają świra na punkcie poroży ;)
http://kola.lowiecki.pl/gdansk/kola.html
ja znam tylko WKŁ Diana z Gdyni, sympatyczni starsi panowie, myślę że wybawiliby Cię z kłopotu :)
Ja też nie znoszę tego rodzaju "ozdób", kiedyś mieszkałam z jednym młodym myśliwym, który upierał się trzymać na podłodze skórę dzika. Okropne było to uczucie, jak w nocy stanęłam bosą stopą na racicę, błeeee
Schowałam wtedy tą skórę za kanapę, a on nie zauważył hihih
Potem wzięliśmy sobie szczeniaka i ten szczeniak wiecznie próbował wleźć za tą kanapę :) W końcu się facet zorientował, że tam leży jego dzik i znów go położył na podłogę. Na szczęście kochany pieseczek atakował zwierzynę (no w końcu to myśliwski terrier był) i trzeba było pozbyć się tych zwłok ;)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki ajeczka!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry