Widok

giełda kwiatowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie jest giełda kwiatowa? I co mozna tam kupic? Czy dekoracje do koscioła i inne również?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli myślisz o RENK to już nic nie kupisz, ja byłam 2 tyg. temu i się okazało że tylko hurtowo na fakturę sprzedają na dodatek na firmę tylko z branży, wkurzyłam się bo normalnie pocałowałam klamkę, na każdym stoisku tabliczka, że nie sprzedają detalicznie. Mi tylko jedna Pani sprzedała łaskawie świeczki ale nikt inny nie chciał mi nic więcj sprzedać.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
a jest np. cos takiego jak tiul na ławki?

image
podbijam :-)))) watek :-)))
image
image
Ja znalazłam tiul w firmie amanda dekoracje bo szukałam ecru, kosztuje około 7 zł za metr i prowadzą sprzedaż wysyłkową.

image
o! dzieki!!!

image
giełda kwiatowa jest też w gdyni dabrowie, na targowisku-podobno w soboty rano-ok7-8 godz. wiem ze moj znajomy korzystal i sa tam z pewnościa kwiaty ciete i doniczkowe!z pewnościa taniej niz w sklepach,ale czy tiul-nie wiem,nie sadze! jeszcze tam nie byla,ale codzien przejezdam obok niej i wyglada to jak hangar-oczywiście nie rozmiarów supermarketu,ale cos tam pewnie zmieścili;) znajduje sie na terenie giełdy towarowej na. ul. Rdestowej, zupelnie na końcu ulicy jadać z gdyn!bo jęsli jadac z chwaszczyna to zaraz na poczatku wjazdu na dabrowę!na peno znajdziesz-nwet jak zapytasz!moze tam cos bedzie.... jakby co-daj znać-sama jestem ciekawa;)pozdrawiam

imageimage
a na stronie nie ma nic o sprzedazy wysyłkowej. i widze ,ze to hurtownia. sprzedaja detalicznie?

image
giełda kwiatowa jest tez przy wylocie z Gdańska na 7 przed rafineria troche :) jak sie minie po lewej ten wiszacy most to na swiatłach trzeba skręcic w prawo ...tam sa 2 welkie hale z kwiatami i jakimis pierdołakmi co w kwiaciarniach też można dostac.
tego nie wiem ale ilosci tupu 10 palm czy 25 roz sprzedali znajomym!

imageimage
Karolinka , czyli na sklep spożywczy , to nie kupię kwiatów ??

image
image
Pomarańczka mi powiedzieli że na firmę z branży.

image
kurcze no , szkoda

image
image
A ja byłam na RENKu w piatek rano i8 bez problemu wszytsko kupiłam. Kwiaty oczywiście musisz kupowac po 200szt bo tak sa pakowane ale kosztuja grosze.

Miało byc 20 SZTUK, hehehe

dzięki za informację :) kurka , ale już druga osoba pisze, że są problemy

a inne ozdoby można kupić ?

image
image
na pewno jako osoba prywatna mozesz kupic kwiaty na gieldzie kwiatowej - tej przy wyjezdzie z gdanska (trasa na Warszawe, w kierunku Przejazdowa). Z tego co wiem trzeba tam byc baaaardzo rano, mozna kupic taniej, oczywiscie cale opakowania, ale to sa po jakies 10 - 20 sztuk, wiec jesli potrzebujesz do przystrojenia to pewnie i tak wieksza ilosc, oprocz tego jakies detale dekoracyjne tam sa - ale bardziej to beda swieczki, swieczniczki, jakies wazoniki, niz materialy np. tiul.

image
Ja kupowałam różne rzeczy na gieldzie i pomimo napisu ,ze tylko dla branżowców to pogadałam z babeczkami i kupiłam wstążki, kwiaty itd.

image
image
Oczywiście że mozna wszytsko. Ja byłam ostatnio o 6.30 i myśle że później to juz nie ma za dużo wyboru

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry