Widok
Jeśli myślisz o RENK to już nic nie kupisz, ja byłam 2 tyg. temu i się okazało że tylko hurtowo na fakturę sprzedają na dodatek na firmę tylko z branży, wkurzyłam się bo normalnie pocałowałam klamkę, na każdym stoisku tabliczka, że nie sprzedają detalicznie. Mi tylko jedna Pani sprzedała łaskawie świeczki ale nikt inny nie chciał mi nic więcj sprzedać.
giełda kwiatowa jest też w gdyni dabrowie, na targowisku-podobno w soboty rano-ok7-8 godz. wiem ze moj znajomy korzystal i sa tam z pewnościa kwiaty ciete i doniczkowe!z pewnościa taniej niz w sklepach,ale czy tiul-nie wiem,nie sadze! jeszcze tam nie byla,ale codzien przejezdam obok niej i wyglada to jak hangar-oczywiście nie rozmiarów supermarketu,ale cos tam pewnie zmieścili;) znajduje sie na terenie giełdy towarowej na. ul. Rdestowej, zupelnie na końcu ulicy jadać z gdyn!bo jęsli jadac z chwaszczyna to zaraz na poczatku wjazdu na dabrowę!na peno znajdziesz-nwet jak zapytasz!moze tam cos bedzie.... jakby co-daj znać-sama jestem ciekawa;)pozdrawiam
na pewno jako osoba prywatna mozesz kupic kwiaty na gieldzie kwiatowej - tej przy wyjezdzie z gdanska (trasa na Warszawe, w kierunku Przejazdowa). Z tego co wiem trzeba tam byc baaaardzo rano, mozna kupic taniej, oczywiscie cale opakowania, ale to sa po jakies 10 - 20 sztuk, wiec jesli potrzebujesz do przystrojenia to pewnie i tak wieksza ilosc, oprocz tego jakies detale dekoracyjne tam sa - ale bardziej to beda swieczki, swieczniczki, jakies wazoniki, niz materialy np. tiul.