Widok
na pewno jako osoba prywatna mozesz kupic kwiaty na gieldzie kwiatowej - tej przy wyjezdzie z gdanska (trasa na Warszawe, w kierunku Przejazdowa). Z tego co wiem trzeba tam byc baaaardzo rano, mozna kupic taniej, oczywiscie cale opakowania, ale to sa po jakies 10 - 20 sztuk, wiec jesli potrzebujesz do przystrojenia to pewnie i tak wieksza ilosc, oprocz tego jakies detale dekoracyjne tam sa - ale bardziej to beda swieczki, swieczniczki, jakies wazoniki, niz materialy np. tiul.
giełda kwiatowa jest też w gdyni dabrowie, na targowisku-podobno w soboty rano-ok7-8 godz. wiem ze moj znajomy korzystal i sa tam z pewnościa kwiaty ciete i doniczkowe!z pewnościa taniej niz w sklepach,ale czy tiul-nie wiem,nie sadze! jeszcze tam nie byla,ale codzien przejezdam obok niej i wyglada to jak hangar-oczywiście nie rozmiarów supermarketu,ale cos tam pewnie zmieścili;) znajduje sie na terenie giełdy towarowej na. ul. Rdestowej, zupelnie na końcu ulicy jadać z gdyn!bo jęsli jadac z chwaszczyna to zaraz na poczatku wjazdu na dabrowę!na peno znajdziesz-nwet jak zapytasz!moze tam cos bedzie.... jakby co-daj znać-sama jestem ciekawa;)pozdrawiam
Jeśli myślisz o RENK to już nic nie kupisz, ja byłam 2 tyg. temu i się okazało że tylko hurtowo na fakturę sprzedają na dodatek na firmę tylko z branży, wkurzyłam się bo normalnie pocałowałam klamkę, na każdym stoisku tabliczka, że nie sprzedają detalicznie. Mi tylko jedna Pani sprzedała łaskawie świeczki ale nikt inny nie chciał mi nic więcj sprzedać.