Widok

gimnastyka sportowa przy awf dla dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, czy ktoras z was posyla na te zajecia swoja pocieche? jak wrazenia? i ile kosztuja, bo wyczytalam ze odbywaja sie 2x w tyg. prosze o opinie...z gory dzieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaden maluch tam nie chodzi? szkoda...
chodzimy juz od kjonca wrzesnia,moj ma 4,5 i sobie bardzo dobrze radzi
najpierw na AWF a potem przenieslismy sie do szkoly sportowej na subislawa bo otworzyli tam nowa grupe i godzina nam bardziej pasowala - zwlaszcza po zmianie czasu ;)
na AWF zajecoia sa wtorki czwartki o 17 i o 18, o 18 jest na pewno grupa starszakow(nie wiem jak o 17)- ale tu podobno juz brak miejsc

na subislawa w poniedzialki i srody jest grupa mlodsza na 17 grupa starszych na 18, sala jest nowiutka i dzieci jest mniej niz w grupach na awf

http://www.mksgdansk.pl/2012/10/05/nie-czekaj-przyjdz-ze-swoim-dzieckiem-na-zajecia-z-gimnastyki-ogolnorozwojowej/

http://www.mksgdansk.pl/galeria-3/zajecia-dla-dzieci-wrzesien/

a to moj wątek
http://forum.trojmiasto.pl/gimnastyka-ogolnorozwojowa-i-sportowa-dla-dzieci-t411739,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wlasnie mi napisali ze na subislawa na 17 sa jeszcze wolne miejsca :) a mozesz mi jeszcze napisac jakie cw wykonuja, tzn, czy rzeczywiscie z przyrzadami sportowymi? i ile liczy grupa? moj tez ma 4,5...dzieki za info
z cwiczen po rozgrzewce to: przewroty, zwisy, na drazku, na drabinkach,na rownowazni,pompki, na grzybku,odskocznia,przeciagania, narazie wzmacnianie rak,brzucha, koordynacji ruchow i rownowagi.

grupa roznie czwartek bylo ok 12 a w poniedzialki jest ok 7, ale to roznie, przyjdz zobacz sama jak to wyglada bo nie da sie tego opisac dokladnie, nie sa to monotonne zajecia ,bardzo rozne rzecz robia.
kazde zajecia sa inne i na co innego ukierunkowane.
mojemu sie szalenie podoba, i jezdze ze stogow na zabianke.
pieczulka a co z nieobecnosciami z powodu choroby, wtedy zajecia przepadaja tak, czy mozna je odliczyc badz odrobic w nast. miechu? pewnie jutro maz przyjedzie z synem, ale zastanawiam sie jeszcze nad tymi zajeciami, tylko to suchanino i godz 15...http://www.lilgim.pl/?aktualnosci,23
ja sama tam trenowałam. Wiem na pewno, że swojego dziecka nie posłałabym na gimnastykę. Oczywiście, jezeli chodzi o trenowanie wyczynowe. Nie chodzi mi oczywiście o AWF ale o sport sam w sobie ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiadomo ze przy 4-5 latku nie mowimy o sporcie wyczynowym, tylko gimnastyce ogolnorozwojowej, a co bedzie za pare lat i co te nasze dzieci zdecyduja to czas pokaze, aaa no i kazdy sport na dluzsza mete robi sie wyczynowy i niesie za soba duzy wysilek i kontuzje, jak ktos zaczyna cos trenowac to musi sie z tym liczyc...no chyba ze to jest golf czy cos podobnego ;)
karnet na 8 wejsc do wykorzystania przez 2 miesiace - czyli jak przychodzisz to Ci odhaczają pole ze zaliczone cwiczenia jak skonczysz karnet wykupujesz nowy itd.

żaden sport wyczynowy nie jest zdrowy, z drugiej strony lepsza sportowa pasja dziecka niz gra w kompa, albo z nudow inne nieciekawe zajecia. ciezko zrobic tak zeby wilk byl syty i owca cala ale na wstep do jakiegokolwiek sportu gimnastyka jest najlepsza
Moje dzieciaki, córka 9 i syn 11 lat,chodzą dwa razy w tygodniu na zajęcia gimnastyczne do szkoły sportowej na ul. Subisława na Żabiance. Bardzo lubią tam chodzić. Treningi są świetnie prowadzone przez pana Damiana. Ma super podejście do dzieciaków. Trening nie polega na samej zabawie, wręcz przeciwnie dzieci uczą się wielu elementów technicznych. Na każdym treningu są również ćwiczenia siłowe. Trener w zasadzie zawsze przedłuża zajęcia 10-15min, jeżeli nie wszyscy skończyli robić swoje ćwiczenia. Gorąco polecam. Dla nas to trochę daleko, bo dojeżdżamy aż z Łostowic i jeżeli będzie grupa na takim poziomie zaawansowania, to przeniesiemy się do Olimpijczyka. Oczywiście jeżeli córka się zgodzi, bo pana Damiana uwielbia :-)
ja mam dwojke chlopakow, jeden ma 7 lat a drugi 5 i w zeszlym roku byli 2 razy na tych zajeciach na subislawa i za drugim razem byl jakis starszy gosc i tak wrzeszczal, ze sie zniechecili i nie chcieli juz cwiczyc, wrocili po pol godz. do domu i nie chcieli wiecej tam isc. nawet jak bylismy teraz na dniach otwartych to mlodszy nie chcial wejsc na sale...ale jednak myslimy by obu zapisac tam do zerowki i 1 klasy. na szczescie te male dzieci uczy ktos inny, wiec mysle ze moze byc ok. a starszy chce isc do klasy plywackiej.
http://www.mksgdansk.pl/2013/09/01/juz-17-wrzesnia-ruszaja-zajecia-naborowe-dla-dzieci/

nowy sezon zajec, wiem ze staraja sie stworzyc na subislawa grupe dla maluchow(na pewno nie bedzie jej prowadził "łysy pan", tylko młodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry