Widok

gin-endokrynolog dr Małgorzata Krystosiiak

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś leczy-leczył się u tej Pani dr? jakie są opinie? czy jesteście/byłyście zadowolone? czy prowadziła Wasze ciąże?
proszę o wszystkie opinie:-)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszelkie infekcje itd, jak najbardziej. Ciąża- beznadzieja, pełna olewka, nie chce wypisywać nawet zwykłych skierowań na badania, które się należą typu krew, mocz, glukoza.
dokładnie nie polecam moja ciążę prowadził doktor baj i była prowadzona na 4+
ja również nie polecam jeśli chodzi o prowadzenie ciąży..
a ile placilyscie za wizyte?
slyszalam,ze jest dobra w uregulowaniu hormonow itd..
stokrotka ja tez bym Ci ja odradzala jak mozesz to poszukaj jeszcze innych lekarzy, moglabym ci zasugerowac dr Kujawe albo dr Sharme
Dr Sharma jest endokrynologiem-internistą, a dr Kujawa - endokrynologiem-ginekologiem, a to zasadnicza różnica.
Roli ja chodze do dr Sharma, u nas w przychodni przyjmuje..wlasnie we wt bylam u niego..pierwszy raz w zyciu ktos mi robil ekg, obejrzal wyniki, dal skierowanie na kolejne i kazal przyjsc..za tydzien..czyli juz w ten wt 31.01..zdziwilam sie,ze tak szybko...troche sie niepokoje tym..bo z tego co slyszalam to do endokrynologa ludzie czekaja kilka m-cy miedzy wizytami a ja juz po tyg na kolejna wizyte..z jednej str fajnie,ze tak szybko bo moze cos szybciej zdziala ale z drugiej sie boje..ze jestem az tak powaznie chora,ze musi mnie obejrzec po tyg..
image

Inne tematy z forum Zdrowie

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Przedwczesny wytrysk (31 odpowiedzi)

Witam. Od zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem ale od jakiegoś czasu bardzo się to...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

do góry