Widok

ginekolg - dr Piotr Chmielewski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem w 1 msc ciazy i aktualnie poszukuje lekarza do prowadzenia ciazy, kobietki co wiecie na temat dr Chmielewskiego - czy wykonuje a miejscu w gabinecie wszystkie niezbedne badania (ktg,usg), jaki jest cennik tych uslug? bede wdzieczna za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę co prawda do dr letkiewicz...ale przyjmuja w tym samym miejscu. a ona wysyła do dr chmielewskiego na usg genetyczne i polowkowe. ja byłam u niege ale w spoldzielni lekarskiej (wiec chyba w gabinecie ma jako taki sprzet ). koszt w spoldzielni usg to 70 zl.

nie jestem z gdyni (przepowadzam sie tam) moge prosic o namiary tej spoldzieni. czy on ma tez praktyke w jakim gdynskim szpitalu, bo zalezaloby mi na prowadzeniu od "poczatku do konca"...

Risika napisał(a):

> ja chodzę co prawda do dr letkiewicz...ale przyjmuja w tym
> samym miejscu. a ona wysyła do dr chmielewskiego na usg
> genetyczne i polowkowe. ja byłam u niege ale w spoldzielni
> lekarskiej (wiec chyba w gabinecie ma jako taki sprzet ). koszt
> w spoldzielni usg to 70 zl.
>
>
tu taj jest strona: http://www.profemina.pl/ to jest tam gdzie ma prywatny gabinet.
hmm a ta spoldzielnia ja to sie na ulicach nie znam... hehe moge conajwyzej obrazkowo. że to jest prostopadła do świętojańskiej na wyskokości diversa...
a dr to bardzo w porządku.

podlaczam sie pod watek
Ja chodzę do dr Chmielewskiego. Prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. W gabinecie ma aparat do ktg (koszt badania to 20zł a jak w danym dniu masz wizytę i robisz też ktg to wtedy jest ono za darmo), ma też aparat do usg ale zawsze wysyła do siebie do społdzielni z tego względu, że tam jest lepszy sprzęt - koszt w spódzielni to 70zł, za usg w jego gabinecie nic nie placisz. Goraco polecam dr bo to wspaniały, sympatyczny człowiek i doskonały lekarz. Dowodem na to jest moj zdrowy synek, ktory ma juz miesiąc :))
Ja obecnie chodzę do niego jestem w 6 m-cu ciąży. Jestem bardzo z niego zadowolona i polecam. Wizyta u niego prywatnie kosztuje 80 zł i w tej cenie wykonuje na każdej wizycie usg i normalne badanie. A w spółdzielni robi bania genetyczne i połówkowe bo tam jest lepszy sprzęt niż ten co ma w gabinecie i tam usg kosztuje 70 zł.
super dzieki za odpowiedzi mam jeszcze jedno pytanie, moze za wczesnie na takie pytania ale jak z samym porodem jest obecny? w jakim szpitalu przyjmuje?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry