Widok

ginekolg - dr Piotr Chmielewski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem w 1 msc ciazy i aktualnie poszukuje lekarza do prowadzenia ciazy, kobietki co wiecie na temat dr Chmielewskiego - czy wykonuje a miejscu w gabinecie wszystkie niezbedne badania (ktg,usg), jaki jest cennik tych uslug? bede wdzieczna za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę co prawda do dr letkiewicz...ale przyjmuja w tym samym miejscu. a ona wysyła do dr chmielewskiego na usg genetyczne i polowkowe. ja byłam u niege ale w spoldzielni lekarskiej (wiec chyba w gabinecie ma jako taki sprzet ). koszt w spoldzielni usg to 70 zl.

nie jestem z gdyni (przepowadzam sie tam) moge prosic o namiary tej spoldzieni. czy on ma tez praktyke w jakim gdynskim szpitalu, bo zalezaloby mi na prowadzeniu od "poczatku do konca"...

Risika napisał(a):

> ja chodzę co prawda do dr letkiewicz...ale przyjmuja w tym
> samym miejscu. a ona wysyła do dr chmielewskiego na usg
> genetyczne i polowkowe. ja byłam u niege ale w spoldzielni
> lekarskiej (wiec chyba w gabinecie ma jako taki sprzet ). koszt
> w spoldzielni usg to 70 zl.
>
>
tu taj jest strona: http://www.profemina.pl/ to jest tam gdzie ma prywatny gabinet.
hmm a ta spoldzielnia ja to sie na ulicach nie znam... hehe moge conajwyzej obrazkowo. że to jest prostopadła do świętojańskiej na wyskokości diversa...
a dr to bardzo w porządku.

podlaczam sie pod watek
Ja chodzę do dr Chmielewskiego. Prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. W gabinecie ma aparat do ktg (koszt badania to 20zł a jak w danym dniu masz wizytę i robisz też ktg to wtedy jest ono za darmo), ma też aparat do usg ale zawsze wysyła do siebie do społdzielni z tego względu, że tam jest lepszy sprzęt - koszt w spódzielni to 70zł, za usg w jego gabinecie nic nie placisz. Goraco polecam dr bo to wspaniały, sympatyczny człowiek i doskonały lekarz. Dowodem na to jest moj zdrowy synek, ktory ma juz miesiąc :))
Ja obecnie chodzę do niego jestem w 6 m-cu ciąży. Jestem bardzo z niego zadowolona i polecam. Wizyta u niego prywatnie kosztuje 80 zł i w tej cenie wykonuje na każdej wizycie usg i normalne badanie. A w spółdzielni robi bania genetyczne i połówkowe bo tam jest lepszy sprzęt niż ten co ma w gabinecie i tam usg kosztuje 70 zł.
super dzieki za odpowiedzi mam jeszcze jedno pytanie, moze za wczesnie na takie pytania ale jak z samym porodem jest obecny? w jakim szpitalu przyjmuje?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry