Widok

ginekolog Boćkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakieś opinie? Zastanawiam się nad nim jako lekarzem do prowadzenia mojej ciąży. Trochę jest drogi... warto? Czy pracuje na Klinicznej - na jakim stanowisku? Jest możliwość żeby był przy porodzie, czy ułatwił w razie trudności dostęp do szpitala? Daje bez problemu L4? Wiem że pracuje w Endo-Medzie czy jeszcze gdzieś? Z góry dziękuję Wam za wszelkie wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tu trochę opinii na jego temat :)
http://www.znanylekarz.pl/24901/maciej-bockowski/ginekolog/gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Boćkowski przyjmuje prywatnie w Klif-Med w Gdyni na Wrocławkiej.
http://www.klif-med.pl
Jest ginekologiem-położnikiem na Klinicznej. To bardzo dobry lekarz prowadzę u niego drugą ciążę i nigdy bym go nie zmieniła dlatego nawet z Gdańska jeżdżę do Gdyni:) A wcześniej przyjmował w Swissmedzie. Nie słyszałam, żeby przyjmował w Endomedzie. Jest to świetny specjalista, do tego bardzo miły, pomocny i z poczuciem humoru, który pomógł wielu mamom donosić ciążę. Jeśli chodzi o L4 jeśli jest taka potrzeba nigdy nie tego nie utrudnia. Gabinet jest czyściutki a sprzęt rewelacyjny. Nie ma problemu aby dostać się na Kliniczną ponieważ dostajesz skierowanie do tego właśnie szpitala z jego imienną pieczątką. Zazwyczaj porody odbywają się bez udziału dr no chyba, że się coś dzieje tak normalnie poród obsługuje jedynie położna. Nie mniej jednak dr Boćkowski przychodzi i interesuje się swoimi pacjentkami kiedy tylko ma dyżur :) Ja z całego serca mogę go polecić to najlepszy lekarz jaki trafił mi się trafił :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry