Widok
nie polecam Florczaka.Poszłam do niego do evimedu to był miły i bardzo uprzejmy,nawet skierował mnie do przychodni zebym nie musiala placic za wizyty,gdy zaczełam chodzic do przychodni to juz nie był ani miły ani uprzejmy,przeciwnie,traktował mnie jak zło konieczne,o niczym nie informował,sama musialam sie dopytac,jak spytalam o plec dziecka to dostałam opierdol ze co mnie to obchodzi! po porodzie jak przyszlam na kontrolne badania jako ostatnia pacjentka to stwierdzil ze mam tupet przychodzic tak pozno bo on konczy pracę,ze jestem niewychowana itd..nie wiem czym zasłużyłam na takie traktowanie,wtedy grzecznie sie najpierw spytalam położnej czy doktor mógłby mnie jeszcze przyjać,powiedziala ze tak a potem zrobil mi tą awanture.juz nie wspomne ze za kazdym razem musialam czekac 2 godziny na swoją umowioną wizyte na korytarzu tak jak inne kobiety
Słuchajcie koszmar,jesli chcecie byc ignorowane to prosze,ja do niego wiecej nie pojde
Słuchajcie koszmar,jesli chcecie byc ignorowane to prosze,ja do niego wiecej nie pojde
Ja również polecam! Byłam u Niego dopiero raz, ale jestem zadowolona. Mam pochwicę i przez to mało który lekarz był w stanie "normalnie" mnie zbadać. Dr Florczak zbadał mnie, podszedł do mojego schorzenia profesjonalnie; podczas wizyty były także żarty dla rozluźnienia atmosfery. To mój lekarz! Polecam! :)
gej nie gej ; kogo to moze iteresowac ,kobiery czy wy jestesci szalone , on jest pomylony , sadysta .zrobil mi zabieg bez mojej wiedzy ,wmowil mi ze to bylo tylko badanie.a wy sie zajmijcie lepiej soim zdrowiem a nie jego orietacja i jego latami . on co innego robi a co innego mowi.jemu jest potrzebny lekarz od glowy.ja go tez znam nie jako lekarza
Jestem po zabiegu elektrokonizacji szyjki macicy ,zabieg przeprowadzony profesjonalnie i z zainteresowaniem pacjentką .Fachowiec !Mógł zlecić płatne pobranie wycinków a nie zrobił tego .Zapłaciłam tylko za kolposkopię wizyta była darmowa (moja pierwsza ) a wycinki pobrał mi na Wrocławskiej w Gdyni za darmo ! Zabieg miałam na Sojowej w Gdyni Dąbrowie darmowy -opieka ,troska !wielki szacunek dla lekarza,pielęgniarek i anestezjologa !Cały czas byłam pod wspaniałą opieką i troską jakbym tam była jedna a było nas więcej wszystkie równo traktowane !DZIĘKUJĘ !!!!:)
Jest gejem i dobrze! Nie rozumiem tutejszych dywagacji. Ja tego lekarza wybrałam właśnie dlatego , że w tej specjalizacji to wprost zaleta. Nie muszę się krępować, on jest zajęty leczeniem , a nie problemami z jakąś kobietą. A to , że jest taki milutki i cieplutki jakoś da się wytrzymać. A lekarzem jest dobrym.