Widok

ginekolog Konrad Florczak

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
pozdrawiam...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan dr NIE JEST gejem. Pracowałam z nim parę lat - on jest rozwiedziony :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
Gdzie prywatnie mozna wykonac koloposkopie u dr Florczaka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W evi medzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam pytanie w jakim szpitalu przyjmuje dr Florczak??
pani iwonko czy chce pani skontaktowac sie i porozmawiac o florczaku, prosze o kontakt
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
MAtko jakie bzdety, ja bylam na kolposkopi doslownie tydzien temu w przychodni na dąbrowie w Gdyni, pełna profeska, delikatnosc, no nic nie poradzi pewnie jak ktos oczekuje luksusu na badaniu kolposkopowym czy USG, ale ja mimo ze nie znosze tych badan i sie spinam co poteguje niewygode, nie odczułam zadnego bólu czy dramatu.
Usłyszalam konkrety, wszystko mega grzecznie, czasem az za bardzo nawet.

Ktos ma jakis film zeby robic tem,u panu koło tyłka, bo jak szukalam opini to znalazłam pare perełek jakiejs frustratki.

Ludzie ja osobiscie nie jestem fanką promowania kultury gejow, ale naprawde koło d*py mi lata jakiej orientacji jest lekarz, jesli swój zawód wykonuje skrupulatnie.

Wiec po co wogoole wywlekanie takich tematów i na siłę psucie opini naprawde dobremu lekarzowi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
pan doktor nie robi badan w dobrowie-dobrowce tylko zabiegi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
oczywiscie ze robi i sadzac po kolejce do kolposkopi jak tam byłam, to nie jest jakas nowosc. Sprawdz sobie na stronie przychodni, bo wizyte umawiałam własnie poprzez kontakt na ich stronie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
w dąbrowie p.doktor wykonuje i badania i zabiegi i jest w tym najlepszy,pozdrawiam p.doktora....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
kobiety kobiety , czy wy jestescie powazne , pan doktor i pan doktor lekarz jak lekarz dla jednych dobry dla innych beznadzieja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kompetentny miły do tego wszystko wytłumaczy odpowiada na każde pytanie bardzo opanowany naprawdę godny polecenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak ktoś robi niechlujnie i w brudzie to można złapać stan zapalny, bakterie itp po każdym nawet najprostszym badaniu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
o co chodzi z tym brudem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie na kolposkopie do Florczaka wysłał mój lekarz z Olsztyna. Z moimi przejściami uznał, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Pojechałam na wizytę do evi medu. Dr zrobił mi kolposkopie, usg, cytologię. Była to moja 3 kolposkopia i pierwsza, która nie była bolesna. Podczas badań, starał się być delikatny. Bo badaniach nie miałam żadnych krwawień, bloeści etc. Wg mnie to dobry lekarz, godny polecenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam panie,
Moja pierwsz wizyta u dr Florczaka oczywiscie byla w evi medzie w Gdyni.Moja pani ginekolog mi go polecila jako specjaliste. Jestem ze Starogardu gdanskiego, mam problemy ginekologiczne od dlugiego czasu. Nasi lekarze leczyli mnie eksperymentalnie uda sie nie uda cos bredzie- masakra ( a potem w mediach chrzania ze kobiety za pozno do lekarza chodza),
Pierwsza wizyta super diagnoza super uprzejmosc oczywiscie za kase, ale nikt tez wczesniej nie zdiagnozowal u mnie prawidlowo choroby.
Lekarz skierowal mnie na wycinek sromu do szpitala w Gdyni robil mi go osobiscie na NFZ, wycinek byl pobierany ze znieczuleniem miejscowym. Bol jakby mi mieso na zywca wyrywali. Nie wiem czy dr tak sie spieszylo ze nie mial czasu poczekac czy uwazal ze starczy i pacjentka da rade bo my jestesmy kobity zwyczajne bolu?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
od kiedy potrzebne jest skierowanie do szpitala dla ciężarnej po terminie więc się nie dziwię że wizyta kosztowała???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan doktor robi badanie kolposkopi i zabiegi w dąbrowie - dąbrówce
Nawet kilka książek. Zdjęcia robi ? Ciekawe czy informuje o tym pacjętki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
totalna bzdura jest to co pani wypisuje! jestem pacjetka dr Florczaka od 2 lat i nigdy nieodczulam by Dr zalezalo na pieniadzach czy zeby podchodzil do pacjentek "ilosciowo"!! takich lekarzy ze swieca szanowna Pani
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry