Widok

ginekolog dr wąsewicz Gdynia swissmed

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze barzo o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kiedyś do niego chodziłam w sumie lekarz ok, ale na moje kłopoty mi nie pomógł (problemy z płodnością)
jeśli chodzi o normalną wizytę, to mogę polecić, sama poza ciążą do niego chodziłam i teraz też się wybieram
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mruk i burak, prowadziłam u niego ciążę ale zrezygnowałam w trakcie bo był tak nieprzyjemny, a nawet chamski, że miałam dość.
imageimage
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam takie samo zdanie jak Martek, może i dobry fachowiec ale podejście do pacientki karygodne,ruganie,nie odpowiadanie na zadane pytanie ,siedzi przy biurku jak za karę i milczy po badaniu,niewiadomo o co chodzi,ja go się zwyczajnie bałam nie miałam siły i ochoty na takie klimaty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak widać co człowiek to opinia, nie byłam u niego już dłuższy czas i po Waszych opiniach chyba jednak więcej się nie udam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja prowadziłam u niego ciążę i uwielbiałam wizyty:)
ma specyficzne poczucie humoru (wcale nie mruk), dobrze nam się rozmawiało. z wymiarami mojego dziecka trafił w 10.

wizyta zaczynała się od pytania, jakie znów okropności wyczytałam w internecie. cierpliwie dementował, tłumaczył, nic nie narzucał. byłam bardzo zadowolona. gdybym znów zaszła w ciążę, też bym do niego poszła.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prowadzilam druga polowe ciazy w lux-med, milczacy, pil ciagle napoje energetyzujace, jednak gdy poszlam prywatnie bo nie bylo terminow w lux-medzie to zupelnie inny czlowiek- wygadany, zartowal, wizyta 100zl :-) nastraszyl mnie pod koniec ciazy, pomylil sie o 1kg co do wagi dziecka i w izbie przyjec w redlowie troche sie smiali, ze panikuje, ciagle robil mi usg i zlecal badania dodatkowo platne, gdy poszlam do jego kolezanki z lux medu to tez byla zdziwiona, dodam, ze pod koniec chodzi sie czesto i w lux medzie nie bylo terminow do niego, bo tam jest slaby wybor i ma duzo pacjentek, prywatnie juz nigdy nie skorzystam, a w przychodni to zalezy od dostepnosci, ogolnie ja nie polecam
dr pracował kiedyś w przychodni na nfz na chyloni gbur straszny ale jak już kiedys pisałam i któraś z dziewczyn też to dr oszukuje po badaniu okazało się że mam niby nadżerkę i dr zaproponował że mogę przyjść do jego gabinetu gdzieś w gdyni prywatnie na usunięcie wymrażanie czego koszt wynosił jakieś 8 lat temu 400 zł nie poszłam byłam u innego lekarza i okazało się że nie mam żadnej nadżerki wiec bardzo dziwne ostrzegam
czy naprawde nie ma lepszego lekarza szkoda na niego czasu
Z tą nadżerką to tylko nie on tak robi,jedna pani ginekolog z Gdyni też próbowała mnie naciągnąć ,zaproponowała wymrażanie za 500 zł.Na szczęście poszłam prywatnie do mojego ginekologa do którego mam zaufanie i chodzę od ponad 10 lat i powiedział,że nie ma takiej potrzeby,nieszczęsną panią ginekolog miałam w pakiecie medycznym w P.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również chodziłam do niego w ramach pakietu medycznego i prowadził moją ciążę. Faktycznie ciężko się z nim rozmawia. W ciąży zapisał mi żelazo, ale w ulotce napisano, żeby brać na czczo, wielu pokarmów potem nie spożywać i w ogóle dużo uwag. Jak spytałam go o to co jest w ulotce, to powiedział, żebym nie czytała ulotek.

Nie raczył wspomnieć, że odchodzi z ówczesnej przychodni (to był koniec 2012 r.) i przenosi się do Swissmedu, a miałam u niego jeszcze dwie wizyty przed porodem. Na szczęście zdążyłam urodzić wcześniej :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak pracował jeszcze w przychodni poszłam do niego i mówię że zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny a on na to że kobiety często sobie wmawiają że są w ciąży, na następnej a zarazem ostatniej wizycie zbadał mnie " ręcznie" i powiedział "no coś tam urosło" - nie polecam !!!!

Dr zmarł na początku tego roku..miał specyficzne poczucie humoru, nie był zbyt rozmowny ale na pewno był świetnym fachowcem, szczerym i życzliwym pacjentce..dawał poczucie swobody i bezpieczeństwa..wg mnie lekarz niezastąpiony..wielka, wielka szkoda..

Uwielbiałam doktora, szybko się do niego przekonałam. Prowadził moje dwie ciąże i od lat do niego chodziłam. Do tej pory nie mogę pogodzić się z jego śmiercią... R.I.P. doktorze... :(

Dzięki niemu mam syna. Dla mnie miły, zawsze miał tyle czasu ile potrzebowałam by wszystko wyjaśnić. Ktoś wie co się stało?

Przykro :(( byłam u niego na 2 wizytach na początku ciąży, miło Go wspominam, nie wiedziałam, że zmarł :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry