Widok
Na NFZ jest na pewno w Gdańsku, w Spółdzielni Lekarskiej na Grunwaldzkiej: http://www.lekarze-specjalisci.pl/komunikat_g.html.
Ja polecam panią dr Wszelaki-Lass, bo ma podejście do dzieci.
Ja polecam panią dr Wszelaki-Lass, bo ma podejście do dzieci.
o dziękuję :)
w gdyni niestety juz nie ma ginekologa dziecięcego na NFZ :/
zaraz zadzwonię do tej spółdzielni :) jestem ciekawa tylko czy terminy mnie nie powalą ;)
moja córcia ma podejrzenie zarośnięcia wejścia do pochwy. nasza pediatra wczoraj ją oglądała ale mała nie chciała zabardzo współpracować więc zasugerowała wizyte u ginekologa
w gdyni niestety juz nie ma ginekologa dziecięcego na NFZ :/
zaraz zadzwonię do tej spółdzielni :) jestem ciekawa tylko czy terminy mnie nie powalą ;)
moja córcia ma podejrzenie zarośnięcia wejścia do pochwy. nasza pediatra wczoraj ją oglądała ale mała nie chciała zabardzo współpracować więc zasugerowała wizyte u ginekologa
Dziękuję serdecznie za polecenie mi Dr Wszelaki-Lass
Ta kobieta jest super, ma niezwykłe podejście do dzieci :) Byłam dziś na wizycie. I terminy są krótkie :)
Przepisała Ovestin i płyn robiony w aptece do podmywania
za 2 tyg. wizyta kontrolna
Całe szczęście że trafiliśmy do niej szybko, tzn. że szybko zauważyłam, że robi się problem. Bo dopiero co zaczęło się tam zrastać
Więc leczenie nie będzie trwało długo
Ta kobieta jest super, ma niezwykłe podejście do dzieci :) Byłam dziś na wizycie. I terminy są krótkie :)
Przepisała Ovestin i płyn robiony w aptece do podmywania
za 2 tyg. wizyta kontrolna
Całe szczęście że trafiliśmy do niej szybko, tzn. że szybko zauważyłam, że robi się problem. Bo dopiero co zaczęło się tam zrastać
Więc leczenie nie będzie trwało długo