Widok

ginekolog dziecięcy na NFZ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam. Możecie polecić mi dobrego ginekologa dziecięcego dla mojej 10 miesięcznej córci?
Najlepiej na NFZ i w Gdyni.
Będę wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli podejrzewasz jakieś upławy, zakażenie dróg rodnych to spokojnie możesz się udać z tym do pediatry, ewentualnie jeśli pediatra powie, że trzeba to możesz się udać do normalnego ginekologa. Przeżyłam to z moją córka jak miała jakieś 15 miesięcy i pediatra sama ogarnęła wszystko :)
Na NFZ jest na pewno w Gdańsku, w Spółdzielni Lekarskiej na Grunwaldzkiej: http://www.lekarze-specjalisci.pl/komunikat_g.html.
Ja polecam panią dr Wszelaki-Lass, bo ma podejście do dzieci.
o dziękuję :)
w gdyni niestety juz nie ma ginekologa dziecięcego na NFZ :/
zaraz zadzwonię do tej spółdzielni :) jestem ciekawa tylko czy terminy mnie nie powalą ;)

moja córcia ma podejrzenie zarośnięcia wejścia do pochwy. nasza pediatra wczoraj ją oglądała ale mała nie chciała zabardzo współpracować więc zasugerowała wizyte u ginekologa
W spółdzielni we Wrzeszczu powinny być szybkie terminy, my czekaliśmy 2 tygodnie (tak długo, bo pani doktor była na urlopie).
zadzwoniłam na tą Grunwaldzką i termin mam za tydzień w środę :)
super, dziękuję :)
pediatre szybko zmien albo daj szanse zeby ci wypisala Ovestin dla corki i czas na kuracje zanim wkroczy gin
Ja bym poszla do chirurga dzieciecego
Dziękuję serdecznie za polecenie mi Dr Wszelaki-Lass
Ta kobieta jest super, ma niezwykłe podejście do dzieci :) Byłam dziś na wizycie. I terminy są krótkie :)

Przepisała Ovestin i płyn robiony w aptece do podmywania

za 2 tyg. wizyta kontrolna

Całe szczęście że trafiliśmy do niej szybko, tzn. że szybko zauważyłam, że robi się problem. Bo dopiero co zaczęło się tam zrastać
Więc leczenie nie będzie trwało długo
Cieszę się, że mogłam pomóc :-) Wszystkiego dobrego :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry