Widok

ginekolog-endokrynolog Gdynia na nfz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
taki właśnie jest poszukiwany
polećcie coś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm a moze Gdańsk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop hop
hopek
może jednak wiecie gdzie?
Przykro mi kochana ale na nfz nikt raczej nie chodzi z uwagi na absurdalne kolejki.
Jeśli masz taką możliwość poszukaj czegoś prywatnie. Ja chodzę do Kazmirowicza a radzę omijać Szymulę.
Ale dobrych endokrynologów jest sporo w Trójmieście - niestety najlepiej prywatnie.
a gdzie przyjmuje ten Kaźmirowicz? i jak sobie go chwalisz? i jaki koszt wizyty?

a wg się zastanawiam czy są tacy lekarze na nfz, dostałam skierowanie więc chyba są:)

endokrynologa mam dobrego więc jakoś nie mam ciśnienia na wizytę u ginekologa-endokrynologa ale skoro mam skierowanie to bym chciała skorzystać
forumka - a jakiego masz endo? Szukam dla mamy
image[/url]
image[/url]

Kaźmirowicz przyjmuje w evimedzie na wzgórzu i w luxmedzie na jana pawła, być może gdzieś jeszcze

Mam pakiet więc kosztu Ci nie podam, ale podejrzewam ze koło 100zł

Różne ma opinie, ja jestem zadowolona bo to jedyny lekarz (a paru wcześniej zaliczyłam) któremu mimo moich niestandardowych objawów chciało się szukać przyczyny. Cenię go za to że szukał aż znalazł:) Inni wmawiali mi że skoro nie mam standardowych objawów to pewnie chwilowa niedyspozycja organizmu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciężko znaleźć ginekologa endokrynologa na nfz. ja do takiego chodziłam i uciekłam
image
poczytaj opinie na Ranking lekarzy i Znany lekarz pl.
Ja na NFZ chodzę do świetnego ginekologa - dr Mirosław Skóra. Przyjmuje w Starmedice (Gdynia, ul. 10 Lutego). Jest naprawdę dobrym specjalistą i ma podejście do pacjentek. Polecam i pozdrawiam. :)
Dr Minowski. Przyjmuje na ul. Armii Krajowej 44.
Kazmirowicz nie jest endokrynologiem-ginekologiem, tylko endokrynologiem-internistą, a to nie to samo. To tak, jak krawiec - od szycia sukni ślubnych jest inny, od szycia płaszczy też inny. Każdy może być świetny, ale w swojej kategorii.
Ja mogę polecić endokrynologa-ginekologa dr T.Skweresa z Gamety w Gdyni, ale - niesety - nie na NFZ.

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (4 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry