Widok
Ja mam endokrynologa z podobnej przyczyny i osobno ginekologa, która po prostu na bieżąco śledzi moje wyniki od endo. to ona z resztą rozpoznała, że coś jest nie tak i wysłała mnie na badania krwi, a potem do endo.
więc nie musisz :) tylko poinformuj ginekologa na co się leczysz, pokaż aktualne wyniki.
no chyba że chcesz się starać o dziecko. wtedy pewnie lepiej znaleźć kogoś bardziej wyspecjalizowanego.
więc nie musisz :) tylko poinformuj ginekologa na co się leczysz, pokaż aktualne wyniki.
no chyba że chcesz się starać o dziecko. wtedy pewnie lepiej znaleźć kogoś bardziej wyspecjalizowanego.
Jeśli masz problem z hormonami i jesteś pod opieką endokrynologa to niech tak zostanie. Z własnego doświadczenia wiem, że albo ktoś jest endokrynologiem albo ginekologiem. "Specjalista" od wszystkiego tak mi rozwalił organizm, że żeby zajść w ciążę leczylam się prawie 3 lata, bo byłam jedną wielką huśtawka hormonalną.
Ja obdzwoniłam właśnie wszystkie przychodnie w poszukiwaniu endokrynologa... najbliższy termin na Kowalskiej.. koniec wrzesnia 2017... a wizyta bardzo pilna bo mam wysokie tsh i w usg zapalenie lewego płata tarczycy, powiększony węzeł chłonny i prawie 6cm zmianę ... wyniki muszę skonsultowac pilnie z endokrynologiem... tylko jak się u nas leczyc skoro na wizyte u lekarza mam czekać rok? Oczywiście muszę pójśc prywatnie na wizytę... oczywiście za opłatą ten sam lekarz w tym samym gabinecie wybudowanym i utrzymanym za nasze pieniądze przyjmie mnie JUŻ w listopadzie... oprócz wizyty muszę zrobić badania FT3 FT4 ATPO tsh oczywiście odpłatnie... ja sie pytam na co idą moje składki na nfz skoro za wszystko muszę płacic z własnej kieszeni??? Wyć się chce...:(
Tsh mam 6.5 ale najgorsza jest ta dziwna zmiana i powiększony węzeł chłonny... bo nie wiadomo co to jest... za tydzień mam następne usg i z tym i wynikami idę nastepnego dnia do endo na kowalska ale oczywiscie prywatnie... mam nadzieję że jak z nia porozmawiam to może mnie gdzieś wpisze wcześniej bo nie wyobrażam sobie chodzić cały czas prywatnie a pewnie będę wymagała częstych wizyt no i badań.. bo przecież skierowania na badania mi na prywatnej wizycie nie da...:(
Na eDoktor24.pl mają teraz Dni Otwartych Porad i bezpłatne konsultacje z endokrynologiem https://edoktor24.pl/nasi-lekarze/endokrynologia/Slawomir-Gudaniec - nic nie kosztuje, a dobry specjalista.