Widok

ginekolog gdynia nfz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę o polecenie dobrego gina do prowadzenia ciąży, który nie robi problemu ze zwolnieniami i ze skierowaniami na różne badania (np. toxo itp).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Grążawskiego
Przychodnia Dąbrowa-Dąbrówka
na co dzień pracuje też w szpitalu na Zaspie
Prowadziłam u niego ciążę i byłam bardzo zadowolona, zajął się mną super po 2 straconych ciążach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Grzegorz Marciniak. Na Chyloni
Również bardzo polecam Dr Marciniaka, nawet nie wiedziałam gdzie na NFZ przyjmuje, ale to naprawdę wspaniały człowiek :)
i ten dr Marciniak daje skierowania na wszystkie badania bez problemu?
Daje na takie które potrzeba, zgodnie z zasadami nfz

Wspaniały lekarz i pracuje w Redłowie.
Dr Wójcik-Lis w Gdyni Wzgórze Św. Maksymiliana.
Skierowania bez problemu na wszystko. Gabinet bardzo fajny. Młoda lekarka, ale kompetentna i sympatyczna.
Jak ze zwolnieniami to nie wiem, bo nie potrzebowałam.
Ja właśnie po 2 poronieniach zrezygnowałam z Wójcik-Lis i poszłam do Grążawskiego. Ona w ogóle się nie przejęła moimi poronieniami jak poszłam do niej po pomoc i poradę... za każdym razem mówiła, że tak musiało być...
a wcale nie musiało :/ gdyby mnie pokierowała i doradziła po 1 poronieniu jakie badania mam zrobić to może nie było by 2 :/ bo okazało się że mam niedoczynność tarczycy i hashimoto

a w 1 ciąży miałam problem u niej żeby dostać L4 mimo wysokiego ciśnienia + cukrzyca ciążowa. Moja lekarka rodzinna musiała napisać do niej odpowiednie pisemko/zaświadczenie że mam być na L4 z w/w powodów.
Gdyby Wójcik - Lis nadal nie chciała mi wystawić L4 to robiła by to moja rodzinna.
Ale po przeczytaniu adnotacji od rodzinnej z łaską wypisywała mi zwolnienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki dziewczyny. spróbuję się wpisać do Grążawskiego.
ciekawe tylko jakie kolejki są?
I czy ciężarne są przyjmowane prędzej? Żeby nie było, że muszę 2 miesiące na wizytę czekać.
KAM, jak powiesz, że jesteś w ciąży to z pewnością zapiszą cię na wizytę ok. 8 tyg
u mnie nie było problemu

w tej przychodni ( Dąbrowa Dąbrówka) przyjmuje też dr Chrostowski tylko nie zapisuj się do niego bo usg będziesz miała 2-3 razy na całą ciążę i zero skierowań na badania

u Grążawskiego miałam USG na każdej wizycie i dawał skierowania na badania ( nawet na toxo i cytomegalię, za które nie płaciła ani złotówki)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam.Przepisałam się od Chrostowskiego do Grążawskiego.Szkoda,że odrazu nie trafiłam do niego.
Mi pani położna proponowała odległy termin,ale powiedziałam,że chcę potwierdzić ciążę i dostałam odpowiedni termin,a potem to umawia się z wizyty na wizytę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry