Widok

ginekolog-kobieta w Gdyni, Sopocie, ew. Gdańsku

No właśnie, czy ktoś może mi kogoś polecić? Chodziłoby mi o lekarza, który przygotuje mnie do ciaży, skieruje na podstawowe badania, a potem ciążę poprowadzi i co ważne będzie przy porodzie. Najlepiej jakby mial prywatną praktyke. i potuję za kobietą, a na razie mam namiary na mężczyzn. Czyżby rzeczywiście mężczyźni byli najlepsi w tym fachu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierżyński jest doskonałym lekarzem! Prowadził ciążę podwyższonego ryzyka (bliźniaczą) mojej żony, od samego początku aż do szczęśliwego końca w szpitalu PCK. Zawsze służył pomocą, nawet w późnych porach, również na telefon. I nie pobierał za to dodatkowych opłat. Wszpitalu był przy mojej żonie, rozmawiał z nią i pomagał, tłumaczył. Na poród mojej żony przyjechał, mimo że był na urlopie, i to bez żadnej dodatkowej grztyfikacji.
Ciekawe, co takiego musiał zrobić, by urazić Twoją żonę?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ktoœ zna dr Beatę Sokołowska z Medicover?
Ja bardzo zachwalam DR Barbarę Frankowska-Konopa. Ta kobieta jest super, bardzo mila, rzeczowa i przesympatyczna. POdaje nr telefonu jej prywatnego gabinetu . Wtorek i piątek godz. 16-18. tel 300-47-97. Gabinet miesci sie w Gdańsku ulCHałubińskiego 33. Zawsze mozesz zadzwonic i sprawdzic czy TObie podpadnie do gustu.
Powodzienia.
No ja bym sie z Tobą nie zgodził ,moja żona mówi o Nim w samych superlatywach,kilka razy byłem z nią ,to w poczekalni siedziałem godzinę zanim wyszła (to chyba nie jest taśma?).A że ma dużo pacjentek mimo ,że nie jest tani to dobrze o Nim świadczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć!
niestety nie moge Ci polecić nikogo, ale mogę przestrzec Cię przed lekarzem, który prowadził ciążę moejej żony.
Pan Bierżyński, który ma gabinet w Orłowie jest bardzo miłym facetem, zna sie na rzeczy, ale przyjmuje niesamowitą ilość pacjentek i obsługuje je taśmowo. Brak indywidualnego podejścia sprawił, że wspólnie z zona odczuliśmy spory niedosyt. naszym zdaniem popełnił kilka błędów, których popełnić nie powinien ginekolog.
Może rzeczywiście lepiej poszukać kobiety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Wrażliwa skóra twarzy (60 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

do góry