Widok
ginekolog lenckowska - usg genetyczne
witam!
czy któraś miała robione usg genetyczne przez dr lenckowska?
czy robi takie usg w gabinecie na hallera czy tylko w invikcie?
ile kosztuje takie usg na hallera?
no i czy polecacie ta lekarke?
bede wdzieczna za wszelkie opd bo wlasnie szukam lekarza zeby mi takie badanie wykonal.
pozdrawiam
czy któraś miała robione usg genetyczne przez dr lenckowska?
czy robi takie usg w gabinecie na hallera czy tylko w invikcie?
ile kosztuje takie usg na hallera?
no i czy polecacie ta lekarke?
bede wdzieczna za wszelkie opd bo wlasnie szukam lekarza zeby mi takie badanie wykonal.
pozdrawiam
ja nie byłam zadowolona z prowadzenia ciąży przez tę lekarkę
sprawia wrażenie roztrzepanej
"obracała" nam dziecko na opisie usg (dziecko ułożone główką w dół, a pisała, raz że pośladki następnym razem, że miednicowe)
nie zwróciła uwagi na infekcję, którą miałam (ciążę prowadziłam w invicie z uwagi na pakiet i dostęp do usg oraz na nfz)
jakoś tak nie miałam zaufania do niej jako lekarki
choć, poza tym, że opisując usg nei pamietała już, co opisuje, to usg miałam wrażenie, że robi dokładnie; nawet nam zrobiła dopplera, którego nie mieliśmy w pakiecie, za free
sprawia wrażenie roztrzepanej
"obracała" nam dziecko na opisie usg (dziecko ułożone główką w dół, a pisała, raz że pośladki następnym razem, że miednicowe)
nie zwróciła uwagi na infekcję, którą miałam (ciążę prowadziłam w invicie z uwagi na pakiet i dostęp do usg oraz na nfz)
jakoś tak nie miałam zaufania do niej jako lekarki
choć, poza tym, że opisując usg nei pamietała już, co opisuje, to usg miałam wrażenie, że robi dokładnie; nawet nam zrobiła dopplera, którego nie mieliśmy w pakiecie, za free