Widok

głęboki peeling kwasami owocowymi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
właśnie jestem po pierwszym zabiegu głębokiego złuszczania naskórka kwasami AHA.Polecam wszystkim,bo efekt po kilku zabiegach jest rewelacyjny:)spłycają się pory,znikają przebarwienia,zmniejszają problemy z łojotokiem itp. No i oczywiście potem równiutko i ładnie się opalicie.
dla mnie to super sposób na gładką i ładną buzię na ślub i o wiele dłużej.
kurcze nawet nie czuję,że rymuję:)
!!!!!! MISIĄC PO KWASACH NIE MOŻNA SIĘ OPALAĆ!!!!!!!!
pozdro:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi pani przepisala zabiegi kondycyjne. Moze ktoras z Was wie co to jest?
Madlen, pigułki pomagaja na cerę, racja, ale jak się je odstawi to czy czasem trądzik nie wróci w tempie przyspieszonym i ze zdwojoną mocą?

Poproszę o informacje na priv. Nie wiem, czy się zdecydować na te kwasy. Odkąd biorę pigułki antykonc. nie mam problemów z cerą. Boje się, ze sobie coś zapaskudzę. Przed zeszłymi wakacjami zaczęłam stosować zwykły peeling do twarzy, żeby ją sobie na wakacje odświeżyć i tak zapaćkałam sobie buzię, ze jeszcze w listopadzie walczyłam z wypryskami.
Dziewczyna ja rowniez chetnie poszlabym na taki zabieg dajcie prosze namiar na gabinet kosmetyczny gdzie mozna coś takiego zrobic

Z góry wielkie dzięki

yen.

moj adres yenefeer@wp.pl

Meggi, ja również proszę na maila info o zabiegu...
ania79-79@tlen.pl

myślisz?fajnie by było. W takim razie umawiam sie na wizyte z moja dermatolog next week bo od roku nie miałam czasu i ubolewałam tylko nad cerą ale nie miałam autentycznie czasu na nic. A teraz to motywacja ślubem jest jednak niezła!!!
Tyle rzeczy ile w tym tygodniu załatwiłam że hej!

salema
:) jest jeszcze marzec i kwiecień, da rade ze 4 zabiegi przeprowadzić zanim słonko zaświeci na maksa :) i nawet kilka dni na lekkim słonku :)

Pewnie troche w to zainwestowałas?A jak efekty, zadowolona jesteś z kuracji?
Ja już rok temu miałam to przejść ale nie miałam czasu.A teraz 3 miesiące przed ślubem no i w okresie przedwiosennym to chyba nie ma sensu...?

salema
ja tez poprosze ifno na maila o tym zabiegu :) a gdzie Ty go robiłaś? Wiesz może czy jest gdzieś w okolicac Wrzeszcza dobra kosmetyczka? pozdrowionka
Uff udało się mam nazwę yellowpeel mmegi wiesz coś o tym? jakby co proszę info na priv
Salema nie mam pojęcia czy tam jest piekarnia bo będę tam pierwszy raz Abrahama 26 gabinet chirurgii czy jakoś tak to się nazywa
Mmegi, jeśli chodzi o kwasy to zabiegów było kilka tak średnio raz na 10 dni, w sumie 2 serie po 5 przez zime i jesień. A stężenia dokładnie nie pamiętam, 10%, 20% i 30% albo 35% i tak 3 jeden po drugim. Nazwy tego zabiegu u dermatologa też nie pamiętam, a moja znajoma ma wyłączony telefon, ale jak się dowiem to napiszę.
chyba już wiem gdzie na abrahama...na przeciwko jest piekarnia?a obok restauracja z wegetariańskim jedzonkiem?

salema
ja mieszkam w gdyni wiec ten adres gdynski bardziej bym wolała Przeslesz?

salema
Dziewczyny, ja jadę do Gdyni na Abrahama, ale pani dermatolog przyjmowała też kiedyś w gabinecie na Chełmie, jakby co to mogę się dowiedzieć coś więcej
tak, zgadzam sie z koleżanka te kosmetyki la roche są polecane przez dermatologów (sam mi mój polecał) ale nie przynaszą wiekszego skutku To już bardziej wole (bo wypróbowałam wszystko) Vichy serie do cery z problemami.Ale to tylko kosmetyka która nie rozwiązuje problemów z cerą jeśli są poważne. W moim przypadku to są zmiany hormonalne.
Więc jeśli mogę Peggy prosiś o te namiary do dermatologa który robi to głebokie oczyszczanie skóry....?Bede wdzieczna.
Ja też jakiś czas temu trafiłam do specjalisty od dermatologii kosmetycznej ktora ma w Gdańsku swój gabinet i zamierzam porównac poprostu ceny i oferty.

salema
mmegi mogłabyś przesłać mi również inf???
Ja też dołączę się do chętnych na informację o zabiegu....
a tak sie pytam bo miałam próbki od dermatologa, rzeczywiście smarowania na cały miesiąc i jakoś nie pamiętam żeby efekty były zauważalne, także zabiegi w salonie kosmetycznym (ale takie słabsze zabiegi) mogłyby coś zdziałać ::) mmegi ja poprosze więcej info, może być na mejla :)

jakby ktoś potrzebował korepetycji z klimatyzacji albo chłodnictwa, to jestem do usług :)

Witch a proszę Cię bardzo:)
takie kosmetyki do użytku domowego mają dość słabe działanie i nieporównywalne z tymi używanymi w gabinetach.Szkoda więc robić coś na buzi,co ma różne przeciwskazania później,m.in zakaz wychodzenia na słońce itp a nie daje tak dobrych efektów.I takie kremy trzeba stosować o wiele dłużej,także nie wiem czy to warto.
pozdrawiam.

do góry