Widok

głęboki peeling kwasami owocowymi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
właśnie jestem po pierwszym zabiegu głębokiego złuszczania naskórka kwasami AHA.Polecam wszystkim,bo efekt po kilku zabiegach jest rewelacyjny:)spłycają się pory,znikają przebarwienia,zmniejszają problemy z łojotokiem itp. No i oczywiście potem równiutko i ładnie się opalicie.
dla mnie to super sposób na gładką i ładną buzię na ślub i o wiele dłużej.
kurcze nawet nie czuję,że rymuję:)
!!!!!! MISIĄC PO KWASACH NIE MOŻNA SIĘ OPALAĆ!!!!!!!!
pozdro:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MMego, podaj proszę namiary tego gabinetu;)))
chętnie wybrałabym się na taki zabieg...
Blagam szukam ginekologa endokrynologa który jest dobry i jest z Gdanska . POMOZCIE. jak sie naczytalam opinii o co poniektórych i ze tylko placz i plac to szukam profesjomnalisty
nie witch, jak nie bierzezs doustnie to luz, a jak smarujesz Diefferinem to tez luz - na ulotce nie było przeciwskazan...

dołączam do klubu stosujących differin (i zineryt) :(
tak jak przewidywałam ..... koszmar trądzikowy wraca ;(

jak to jest z tym solarium, przy tych smarowidłach?
1 na tydzień na 10 minut to się chyba nic nie stanie, co?

buźka

Kochana Salemo,

Jestem z Gdańska. Wię laboratorium w Gdynii na Armii Krajowej odpada. Porónywałam ceny właśnie ze szpitala na Klinicznej i na Zaspie. I na Zaspie jest zdecydowanie taniej. Jestem jeszcze ciekawa jak ceny kształtują się w Akademii Medycznej w Gdańsku. Ale nic pozastaje zacisnąć pasa i zrobic w końcu te badania hormonalne. Pozdrówka.

ale o jaki zakład pytasz ?

salema
Jak mozesz to prześlij mi adres tego zakladu na maila..z gory dzieki, pozdrawiam
do elle!!!!!

toczyła się tu 17-go rozmowa ale niestety z powodu awarii wiadomości przepadły na zawsze a ja dostałam na maila jakieś urywki.
elle, pytałaś o badania hormonalne prawda????

Badania hormonalne niestety są własnie drogie. Ja za wszystkie badania razem zapłaciłam 180zł. Fortuna, wiem. Ale zawzięłam się żeby je zrobić bo poleciła mi endykronolog. Ale poszłam z wynikami do swojego starego sprawdzonego ginekologa i.... tylko zerknął na nie.
A ja 180zł wydałam sobie.
Badania robiłam w laboratorium w Szpitalu na Klinicznej w Gdańsku.
Ale podobno najtaniej jest w Gdyni na Armii Krajowej (stara przychodnia okulistyczna). Ja mieszkam w Gdyni prawie na przeciwko tej przychodni.... no ale wcześniej tego nie wiedziałam.

A Ty z Kad jesteś? Bo jesli z Gdyni to naprawde na Armii Krajowej jest najtaniej.Nie mam telefonu tam ale poszukaj sobie i zadzwoń się dowiedzieć.

Pozdrawiam!

salema
te piguły diane35 to sa antybaby czy jakieś inne
Sprobujcie drozdzy w tabletkach firmy Lewitan. Polecam.
mmegi, nie odzywalam sie bo padl mi komp do pracy oczywiście nie codzilam aby nikogo nie straszyc swoim wyglądem dostalam zwolnienie lekarskie 2 tygodnie tak wlasciwie to starczyloby tydzień ale tak fajnie siedzi sie w domu pozalatwialam sobie milion spraw teraz używam kremow z filtrem, a co do twarzy to mam super gladką skore i zwężone pory ale mysle ze efekt końcowy to sprawa indywidualna tak samo jak reakcja na ten pilling, tak mówil moj lekarz
aj widzisz... jeden mówi to jeden tamto,
wiesz, te zalezy jakie u Ciebie były te stant zapalne...
mi kazał tak jak wczesniej wspominałam na całą twarz, gdyz gdy stosuje punktowo to te partie skóry z którymi ma kontakt farmaceutyk moga byc duzo jasniejsze...

ale wiesz co... jeśli Twoja Ci tak powiedział, to pewnie wie jakie masz te zmiany i widocznie tak masz robic, wiec mnie nie słuchaj Czerwcowa bo z torbami pójdziesz... ;))))

hihi

buziak słodki, oby nam się wszystko szybko goiło,
meg

a cha a mi kazała na brode i w okolicach nosa

stosuje od 3 miesięcy i zawsze na noc na cała twarz, z uwagi na to, iz ma on własciwośc wybileające (blizny, przebarwienia)
daje supr efekt gładkiej twarzy... ale wiesz ja jeszcze truję sie tabletkami (antybiotyki), wieć mi jest łatwiej pozbyc się tego paskudztwa...

buzi,
meg

Dokladnie Meg chodzi o Differin, powiedz stosujesz go punktowo czy na całe partie??? i jak długo juz go stosujesz?

Czerwcowa,

ja uzywam Differinu (jesli o to chodzi ;))) i super wygładza buźke, a z solarium to ogranicz się... nie wiem jak często chodzisz,a le ja pozwalam sobie na maksa 2 seanse w miesiącu,a by nie podrazniac...

meg

masz racje jak odstawisz to wróci niestety,

ps. mnie tez truła tetracykliną ale mialam problemy ginekologiczne i nie mogłam brac.

:) Yen, nauk jeszcze nie zaczęliśmy :( chyba w sobotę dopiero pójdziemy protokół spisać do parafii :/
a z drematolożki we wrzeszczu, to jestem średnio zadowolona, leczyła mnie, leczyła, truła tetracykliną, a te maści mi wogóle mi nie pomagały, tylko wysuszały skórę :( tak jak wspomniałam wcześniej - brałam dużo tabletek - i jak kończyłam kurację - pryszcze "magicznym sposobem" wracały :( ;( ;( aż do czasu kiedy zaczełam brac pigułki. I teraz mam święty spokój z cerą. Uff. Obawiam się jednak, że jeżeli teraz je odstawię, znowy trądzik wróci :( :( :( dlatego właśnie wybieram się na konsultacje do lekarza :)
Kurcze coraz mniej czasu nam zostaje do godziny 0,
Witch co z waszymi naukami zaczeliscie juz?

No własnie odpuszcze sobie na kilka dni ale jak to sie ma do tego ze ponoć pomaga jak sie regilarnie stosuje? i zastanaiwma sie czy wogóle powinnam chodzin na solarium po tym darefinie, używał ktos?

Ja chodz do przychodni na Chełmie ale byłam kiedys we wrzeszczu w studenckiej taka miła młoda babeczka tam jest i jak jesteś z niej zadowolona Witch?

do góry