Widok

globulki a ciaza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jestem w 9 miesiacu i lekarz zapisał mi globulki dopochwowe na 12 dni MACMIROR COMPLEX 500 czy któraś z was moze stosowała je będąc w ciazy i czy sa bezpieczne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się ze skoro lekarz Ci je przypisał to wie co robi i są bezpieczne
image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
ja takich nie stosowałam, ale skoro lekarz zalecił... i sprawdż ulotke co na niej jest napisane.
Nasza Kochana Lenka
image
image
ja bralam rozne globulki cala ciaze prawie bo od 8 tyg do samego konca.ufalam lekarzowi,ze wie co robi.no i wszystko bylo i jest wporządku:)
ja tez biore natacymine juz 2 tydz ufam lekarzowi wole wyleczyc infekcje pozdrawiam

ja też brałam różne globulki i antybiotyki dopochwowe z powodu infekcji, lepiej wyleczyć infekcję
Ja właśnie skończyłam je brać, to dobry lek. Miałam je zapisane plus doustnie antybiotyk Duomox - przyczyna: bakteria w posiewie z kanału szyjki macicym którą lepiej wybić przed porodem. Za dwa dni powtórzę posiew i oby było ok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

do góry