Widok

globulki a ciaza

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jestem w 9 miesiacu i lekarz zapisał mi globulki dopochwowe na 12 dni MACMIROR COMPLEX 500 czy któraś z was moze stosowała je będąc w ciazy i czy sa bezpieczne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się ze skoro lekarz Ci je przypisał to wie co robi i są bezpieczne
ja takich nie stosowałam, ale skoro lekarz zalecił... i sprawdż ulotke co na niej jest napisane.
ja bralam rozne globulki cala ciaze prawie bo od 8 tyg do samego konca.ufalam lekarzowi,ze wie co robi.no i wszystko bylo i jest wporządku:)
ja tez biore natacymine juz 2 tydz ufam lekarzowi wole wyleczyc infekcje pozdrawiam

ja też brałam różne globulki i antybiotyki dopochwowe z powodu infekcji, lepiej wyleczyć infekcję
Ja właśnie skończyłam je brać, to dobry lek. Miałam je zapisane plus doustnie antybiotyk Duomox - przyczyna: bakteria w posiewie z kanału szyjki macicym którą lepiej wybić przed porodem. Za dwa dni powtórzę posiew i oby było ok.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry