Widok

gołębie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
spotkałam sie kilka razy, że młoda para po wyjsciu z kościoła oprócz kasiorki i ryżu dostawała dwa białe gołąbki żeby razem je wypuścić. czy wie ktoś jak można coś takiego zorganizować i ile taka imprezka kosztuje??
z góry dziękuje za informacje:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na maila brak odpowiedzi na telefon - usłyszałem że to pomyłka......
dla mnie gołębie też są stesujące bo one muszą odlecieć a byłam na takim wesele gdzioe jeden uparł się i nie chciał lecieć i goście lali ze śmiechu aż strach pomysleć jak by jeden się z****** na suknie ślubną nie?
wypuszczenie 200 golebi wyglada swietnie!!!!!! wszyscy goscie byli pod wielkim wrazeniem i byli naprawde zachwyceni, kazdy mowil ze jeszcze takiego czegos nie widzial i wogole. a wyglada to tak ze podjezdza auto i w bagazniku ma duza klatke z golebiami i jak wszyscy wyjda z kosciola i po tym jak mlodzi wypuszcza te 2 biale golebie otwieraja klatke i wszystkie ptaszki wylatuja. zdjec niestety nie mam bo nikt sie tego nie spodziewal i nie byli na to przygotowani,chyba ze pozniej dojda do nas od jakichs gosci,to wtedy dam znac. Ale naprawde warto. widze ze wszyscy martwia sie o kupy,ale nam sie nic nie przydarzylo,ale mysle ze gdyby nawet to i tak goscie byli y tak zachwyceni ze tylko by wytarli i szybko o tym zapomnieli,bo widowisko jest swietne. POLECAM !!!
tak z ciekawości: jak wygląda wypuszczenie 200 gołębi? one sa w klatce? to się odbywa przed kościołem? masz może zdjęcia? jesli nie chcesz ich wklejać na forum, to prosze o przesłanie mi ich na maila !!!
"wypozyczenie" 2 bialych gooabkow kosztuje 40 zł.

u mnie na slubie oprocz tych 2 bialych bylo wypuszczone 200 innych golebi,pieknie to wygladlo!!! ale to jz byl koszt rzedu 1zł / szt.

Jesli jestes zainteresowana to prosze o kontakt: 504-927-931 lub na maila.

u mnie na slubie oprocz tych 2 bialych bylo wypuszczone 200 innych golebi,pieknie to wygladlo!!! ale to jz byl koszt rzedu 1zł / szt.

My mielismy golabki ale podczas wesela (taka niespodziewanka) i zadnych przykrych niespodzianek nie bylo. Gosciom sie podobalo a nam bylo przyjemnie ze ktos sobie o nas pomyslal i zrobil "SURPRISE"
Moi znajomi tez mieli gołąbki i również narobiły kupy - całe szczęscie że w pudełko w którym były trzmane
Dobrą alternatywą jest właśnie puszczanie balonów - tak zrobiła inna znajoma para młoda - koledzy i koleżanki w wielkie pieknie zapakowane pudełko po pralce włożyli dużo balonów napełnionych helem i zawiązali kokardą i wręczyli im przed kościołem i kazali otworzyć - po rozwiązaniu kokardy balony poszly w górę - ślicznie to wyglądało

Mój kuzyn także po ślubie wypuszczał wraz z żoną gołąbki! Dzięki Bogu trzymali je przez chusteczki higieniczne, bo gołąbek trzymany przez Pannę Młodą odlatując zostawił po sobie niespodziankę;( na szczęście w tej chusteczce a nie w dłoni;)! My po wyjściu z kościoła będziemy wypuszczać czerwone balony.

moja mama tez taki pomysł miala-ciekawe czy cos z tego wyjdzie:)
Myślę, ze to bardzo fajny pomysł.
O rany, a moja mama coś przebąkiwała o jakichś gołąbkach od znajomego. Jak zrobi na nas kupę, to chyba padnę trupem;-).

oj strasznie się tego bałam :) hihi, ale mi trafiły się takie przyjazne :) ślicznie wzbiły się w powietrze i tyle je widzieliśmy :)

Moja koleżanka miała takie gołąbki - po wyjściu z kościoła mieli je wypuścić "na wolność"....ale jeden nie chciał odlecieć, a drugi zrobił ....kupę na Pana Młodego... ja rezygnuje z gołąbków- jeszcze się jakieś wredne trafią ;-)
tak jak najbardziej w białej, okrągłej klatce z kokardą :) dokładnie to nioeśli ją moi rodzice - a po ślubie kiedy wyszliśmy z kościółka nasi tatusiowie nam podali do rączek i wypuściliśmy je :)

nieśliście je w darze...ale były w klatce, tak? :-)
ja miałam gołąbki na ślubie :) nieśliśmy je w procesji z darami, a potem wypuściliśmy :) Niestety nie wiem ile może coś takiego kosztować - gołąbki były porzyczone od znajomego mojego taty, który hoduje gołąbki pocztowe :)
i jak też prosze o info
pap ;o)
wznawiam wątek...może ktoś wie?
do góry