Widok

gorzko, gorzko - a co ze szminką???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no własnie, mam sobie zlizać makijaż za 250 zł???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
misia b ... no tak ;-)

O matko, niektóre wypowiedzi to tragedia. Dajcie sobie spokój!!! U mnie było tak, ze makijarzystka nie nakładała mi szminki, sama to robiłam swoją "prywatną" i jakos prawie wogóle jej nie miałam, bo co chwile trzeba było się całowac :)

Ja stanę w obronie :) Dlaczego umniejszacie ten problem? Przecież też martwicie się o różne szczególiki prawda? Gdyby było Wam obojętne jak wyglądacie, to byście nie umawiały się z wizażystką, nie biegały za idealną sukenką i nie szukały fryzjerki która robi loki które się nie rozprostują. "Bo przecież póżniej i tak się o tym nie myśli" - jak piszecie. Szminka na ustach jest dopełnieniem idealnego makijażu, koryguje kształt ust i kiedy znika - makijaż nie do konca spełnia swoje funkcje upiększające. Wygląda się gorzej. Skoro ten problem jest śmieszny to bądżmy konsekwentne i śmiejmy sie z wszystkich podobnych.
Z wrażenia zapomnisz o tym całym makijażowym zamieszaniu. Ja byłam pięknie pomalowana na sesję przed ślubem i później to już nawet ust sobie nie poprawiłam na błogosławieństwo. A na weselu to już nic a nic o tym nie pamiętałam i wszystko ładnie wyglądało,,,,bez obaw......będzie ok...
hm... czytam i czytam i

popieram : a co!
mało tego: Dziewczyny nie pozwólcie, żeby rodzina złożyła Wam życzenia bo róż może z policzków zejść!!!!:))

heh;)pozdrawiam

a cały makijaż?? Przecież będą setki buziaków z życzeniami, szalona zabawa do samego rana i z potem makijaż też spłynie. Chyba że chcesz całe wesele jak kukiełka przesiedzieć.
Ja sobie to olałam kompletnie. Ładnie wyglądałam na zdjęciach u fotografa, w kościele i na tym temat sie zakończył. Zero przejmowania sie makijażem podczas zabawy - nie było na to czasu. To ma być niezapomniana noc w Twoim życiu jedna jedyna i nie pozwól aby myśl o makijażu popsuła Ci to.

Jeśli chodzi o makijaż to masz rację że z czasem spłynie więc może jak najdelikatniejszy a najlepiej może sama szminka? Pisze jak najbardziej poważnie bo może wybierz sobie ładną szminkę i ewentualnie poczytaj troche porad. Ja swoją szminkę znalazłam tutaj http://goldenrose.pl/produkty/usta/pomadki/velvet-matte-lipstick---matowa-pomadka-do-ust---golden-rose.html wraz z pomocnym blogiem.
do góry