Widok

gorzko, gorzko - a co ze szminką???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no własnie, mam sobie zlizać makijaż za 250 zł???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, masz sobie zlizać ....

podbijam, naprawdę dręczy mnie to pytanie
ojej !!! takim szczegółem się przejmujesz??? dziwne
odpuśćcie sobie dobrze ??? Proszę o normalne odpowiedzi
hej
to chyba zależy jaki makijaż chcesz mieć...? może na usta jakiś delikatny błyszczyk, który będziesz mogła zawsze sobie nałożyć jeszcze raz...? pozdrawiam
ludzie na weselach spiewaja "gorzką gorzką" a nie "gorzko gorzko". znaczy to ze masz sie wysmarowac roztopiona gorzką czekoladą. taki stary zwyczaj a ludzie sobie go tak przeinaczyli na jakies calowanie, tudziez inaczej zwane zlizywaniem makijarzu

There's only one united, MANCHESTER UNITED !!
dokładnie makijaż zawsze można sobie poprawić, zresztą jak maluje profesjonalistka to zawsze dostaje się kosmetyki do poprawy makijażu

> ludzie na weselach spiewaja "gorzką gorzką" a nie "gorzko
> gorzko". znaczy to ze masz sie wysmarowac roztopiona gorzką
> czekoladą. taki stary zwyczaj a ludzie sobie go tak
> przeinaczyli na jakies calowanie, tudziez inaczej zwane
> zlizywaniem makijarzu
>
>

;)
jak masz 250 zł na makijaż, to se permanentny zafunduj i z głowy ...

ManU napisał(a):

> ludzie na weselach spiewaja "gorzką gorzką" a nie "gorzko
> gorzko". znaczy to ze masz sie wysmarowac roztopiona gorzką
> czekoladą. taki stary zwyczaj a ludzie sobie go tak
> przeinaczyli na jakies calowanie, tudziez inaczej zwane
> zlizywaniem makijarzu
>
>

Ojej! A ja zawsze myślałam, że chodzi o polewanie się "żołądkową gorzką"! ;-)
profesjonalna makijazystka zostawia kosmetyki do poprawy makijazu wiec mozna zlizac a potem nalozyc jeszcze raz

dla mnie to tez jest zagadka, nawet jak dostanę kosmetyki , to przecież nie bedę po kazdym razie lecieć do toalety na poprawki, a tak przy stole przy ludziach to jakoś dziwnie, wogóle takie publiczne całowanie jest dla mnie niefajne, co robić, co robić?
a nie zastanawialas sie nad tym, jak ma wygladac sam pocalunek? ja osobiscie nie mam zamiaru "obsliniac sie" przy wszytkich gosciach, a po takim wlasnie calowaniu moze zejsc szminka....
jesli dacie sobie przy tym "gorzko gorzko" symboliczne "buzi" - takie delikatne - to napewno szminka tak od razu Ci nie zejdzie :-)

osobiscie uwazam, ze "lecenie w sline" przy calej rodzinie i to na ich "prosbe" jest oblesne i nie przystoi na takiej imprezie jak wesele

żanciu wątpię, żeby rodzina odpuściła tobie po "zwykłym" buzi, nam nie odpuściła :) generalnie też nie jestem za całowaniem się publicznie, ale w dniu ślubu jakoś nie robiło mi to różnicy :))

tak tak wiem ze nie odpuszcza...ale napewno nie bedziemy calowac sie na tyle "intensywnie" aby po jednym razie zeszla mi cala szminka z ust ;/ mysle, ze bedzie starali sie ztorinc "to" tak jakos w granicach przyzwoitosci ;p

a ja zaslanialam nas welonem:) im sie wydawalo ze sie nie wiadomo jak namietnie calujemy a my sie po cichu smialismy:) a po drugie - taki utrwalony makijaz ust nie schodzi po jednym, czy dwoch pocalunkach - ja po jedzeniu i calowaniu generanie tylko raz w ciagu calego wesela poprawialam makijaz - przed oczepinami

a namietne pocalunki zostawimy sobie na "noc" poslubna ;]

dziewczyny, ale czy naprawdę musicie całe wesele siedzieć z nienaruszonym makijażem, z pomalowanymi ustami???!!!przecież to jest wesele, a nie pokaz mody:))jeżeli nawet będzie gorzko-gorzko czy cokolwiek innego, nawet zwykły buziak od meza, to przecież wielkiej tragedii nie będzie:)))szminka czy błyszczyk się zetrą a Wy i tak dalej będziecie piękne:)))ja bym nawet na to nie wpadła, żeby się czymś takim przejmować, na wesele nawet błyszczyka nie wzięłam, więc po pierwszym gorzko pewnie miałam już swoje "naturalne" usta i jakoś mi to w niczym nie przeszkadzało:)))bawcie się dobrze, a nie zwracajcie uwagi na takie pierdoły:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
yyyyyy.... kurcze moze popros o jakas niesmaczna wtedy bedziesz sie powstrzymywala bo bedzie niedobra
;-)

do góry