Heja, a jakie sa ceny za grawrowanie obraczek? I ktory zaklad polecacie? Pozdrowienia :)
00
~eos
(21 lat temu) 20 lutego 2005 o 15:28
Dołączam się do prośby. Mam już obrączki bo jestem po cywilnym.Ale tak sobie z mężem wymyśliliśmy, że wygrawerujemy datę ślubu kościelnego bo jest dla nas ważniejsza.
na ogół przy zakupie obrączek grawerowanie jest gratis! a jeżeli macie już obrączki, to napewno u każdego jubilera można to zrobić, ale cen niestety nie znam :(
Pod filarami w Gdańsku 50zł ( z tego co widze tu na forum to drogo :( a tam chcemy zamawiac obraczki bo jest duzy wybór i sa robione taka metoda ze łaczone biało-zółte mozna potem powiekszac lub zmniejszac....
elle, a jak wyglądają ceny obrączek pod filarami, w stosunku do kruka, albo apart ? :)
pamiętasz może jakiej firmy maja obrączki pod filarami, czy to nie jest może Arbisz?
W sumie to z tymi cenami jest róznie - przeważnie jubilerzy oferują grawera gratis, ale dzisiaj bylam w klifie u jubilera (na pietrze) to tam placi sie 3 zł za literke. Takze to zalezy gdzie sie trafi. Pozdrawiam!!!
w klifie dziasiaj sprawdzaliśmy i chcieli 25 zł za grawerke (niestety nie pamietam jak sie nazywala firma).
[img][/img]
00
~meg1
(21 lat temu) 21 lutego 2005 o 11:02
Kochane,
jak kupujecie obraczki u Kruka, to grawerka za friko... warto sobie przeliczyc gdzie jest korzystniej. Mi nie chciało sie latać po tej okropnej w-wie, więc wybraliśmy krukua, z grawerka za free. a całościowy koszt obraczek 550 zł, w tym w mojej jeszcze wtopiony bedzie brylacik. ;)))
i tu kochana się mylisz moja znajoma płaciła za pare takich obrączek (pare - podkreślam) 300 zł!!!!!! Z tym ze nam ten jubiler podał wyzsza cene wiec szukam takiego który zrobi takiej :)))