Widok

gry zręcznościowe dla dzieci 3 i 4 lata - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam opinii namiętnych graczy :)
interesują mnie gry:
- operacja,
- bóbr Billy,
- Jolly Octopus,
- piranie atakują,
- nie pękaj prosiaczku,
- głodny aligator,
jestem ciekawa czy gry są solidnie wykonane i jak szybko się nudzą małym graczom
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasz 3,5 latek nie lubi operacji..kupiliśmy niedawno ale szybko wymieniliśmy na głodne hipopotamy,a na święta dostanie złam motyla czy jakoś tak...tego słonia co z trąby wyrzuca motyle. Cały czas prosi,że chce dostać,a my uparcie musimy tłumaczyć, że na mikołaja :/
a jak te glodne hipoptamy,fajne?
Mamaalanka nasz syn bardzo lubi ale to pewnie zależy od dziecka..http://allegro.pl/hasbro-gra-elefun-glodne-hipcie-98936-w-24-h-i3693574222.html ,a takiego słonia nie może się odczekać http://allegro.pl/hasbro-gra-elefun-lapanie-swiecacych-motyli-a4092-i3693693135.html
mi się chyba najbardziej widzi ośmiornica i piranie, ale mam dość energicznego 3latka i obawiam się że szybko połamie części
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Nasz też żywy..bardzo :/ dlatego mam nadzieję,że słoń przy którym będzie musiał pobiegać będzie trafiony
:)
hop
podbijam
Oj też podbijam.
Kiki Ricky - gra jest ponoć świetna:)
mój syn miał słonia Elefun - lubił tę grę, ale było lepiej, kiedy bawił się z kimś, a nie sam. lubił też zdejmować trąbę i wykonywać doświadczenia - co się stanie z motylkami, które bez trąby rozlecą się po całym mieszkaniu.

teraz ma jeszcze O rety krety - dzieciaki, które nas odwiedzają, bardzo lubią w to grać. on oczywiście też.

uważam jednak, że w te gry dzieci bawią się do 10-15 minut, więc ja kupiłabym coś, co szybko i łatwo wkłada się do pudełka:)
kiki ricky super gra :) ostatnio u nas to właśnie hit
Zamówiłam Ringo Flamingo,zobaczymy.
Na GGbet24.net cenimy naszych graczy, dlatego oferujemy atrakcyjne promocje i bonusy. Nasze promocje to szansa na zdobycie dodatkowych środków do gry, darmowych spinów czy https://ggbet24.net/pl/promotions zakładów bez ryzyka. Nieustannie aktualizujemy naszą ofertę promocyjną, aby zapewnić naszym graczom jeszcze więcej korzyści. Dzięki naszym promocjom masz większe szanse na wygraną i jeszcze więcej powodów do ekscytującej rozgrywki na GGbet24.net.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16 odpowiedzi)

dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką. Głównie dlatego że...

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

do góry