Widok

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na NFZ wizyta najblizsza w styczniu co w naszym przypadku jest wykluczone. Może ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje dziecięcy neurolog?
Chodzi o to ,że po pierwszym szczepieniu moje maleństwo długo płakało no i dzis mieliśmy termin 2 szczepienia i lekarka powiedziała ,że jak on tak długo ostatnio płakał to woli żeby przed kolejnym szczepieniem zbadał go neurolog.A szczepionkę musi dotać mniejwięcej w przeciągu miesiąca ponieważ jest duzy jak na swoj wiek i nie wolno podobno za dużej przerwy miedzy szczepieniami wtedy robić.
Będe wdzięczna za każdą informację,ew. numery telefonów.
Dzięki
Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadzwon do Gdyni do przychodni dzieciecej 58 620-43-40 moze tam powiedza ci gdzie mozna na takiego neurologa trafic. Wiem ze jest tam dzieciecy i mysle ze przyjmie tez prywatnie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki bardzo:)
kasia pomyliłam numer 58 621 62 51:))) sorki

to jeszcze raz dzięki:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja bylkam u dr Lemki tu są jej dane http://www.trojmiasto.pl/Malgorzata-Lemka-neurolog-dzieciecy-o12529.html, super kobieta.Polecam.Jakby co to kieruje bez problemu na szczegółowe badania bo on apracuje w akademii medycznej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jej mąż jest pediatrą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Kozakiewicz- Srokę- na NFZ przyjmuje w poradni na Jaskowej, prywatnie w gabinecie na Waldeloty w Gdańsku- tel znajdziesz na trojmiescie.pl

Polecam- tak samo przyjmuje i prywatnie i z NFZ.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr pienczk, przyjmuje w gdyni na przeciwko klifu (prywatnie), wg mnie dobry specjalista; pracuje tez w AM ale nie wiem czy tam mozna sie dostac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr pieńczk przyjmuje też w Am ale czeka sie długo
fakt dobry specjakista ale bardzo chłodny jako człowiek
własnie dziś mamy 2 wizyte u niego
oby wszytsko było dobrze bo USG główki wyszło niezadobrze

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr.Pienczka nie polecam.Może jest i dobrym specjalistą-naukowcem,ale podejście ma raczej bardzo chłodne, z dużym dystansem do pacjenta.Ja potrzebowałam dobrego specjalisty jak i człowieka który wszystko wyjaśni i poświęci mi trochę czasu na moje spostrzeżenia co do objawów i zachowań dziecka.I znalazłam-jest to dr.Ewa Pilarska-kobieta z dużym doświadczeniem jak i dużym sercem. Też pracuje w AMG i jest tam chyba Ordynatorem.Rejestracja do niej w poniedziałki i czwartki po 19-tej lub 20-tej pod nr.0583465479.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja chrześnica jest pod opieką jednej neurolog. pracuje na zaspie w szpitalu na odzziale dla noworodków. wiem, że można ją wezwać do domu- bo zrobiła tak moja siostra. byłam przy tej wizycie i wielu rzeczy się dowiedziałam- mała została pokierowana gdzie trzeba.
kobietka nazywa się Maćko - Czpis a tel do niej 501 85 49 45,\

a nam sie jeszcze nie udało:-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam doktora Pienczka. Raz - lekceważy moje niepokoje. Nie kieruje na badania. Mamy dziwne niedobre EEG, ale od dwóch lat zamiast omdleń - pojawiły się bóle głowy, ale nie kieruje nas na rezonans ani tk. Bo nie. 2) Bardzo chłodny człowiek, nie słucha rodzica, ma swoją wizję i nie rozważa możliwości szukania innej diagnozy. 3) zdarzyło się, że nie mogłam pójść na wizytę i - fakt, niegrzecznie - nie odwołalam. Nie miałam głowy do tego, leżałam na silnych lekach z powodu kręgosłupa (dysk, korzonki). Zadzwonił do mnie i nie dając dojść do słowa, nakrzyczał na mnie. Dosłownie, Że czas to pieniądz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Najlepszą neurolog dziecięcą jaką znam jest pani Anna Olszewka - przyjmuje w przychodniach na Dabrówce i na Przymorzu na Kołobrzeskiej. Ma specjalizacje z dziedziny pediatrii i neurologii dziecięcej, jak dla mnie profesjonalistka w każdym calu. Moje dziecko nie skończyło roku i było już u czterech neurologów. Pani Olszewska zauważyła najwięcej nieprawidłowości. Nie polecam natomiast dr Kubery - nie dośc, że wg niego nic mojej córeczce nie było, (a niestety wcale nie jest dobrze) to po prostu nas zbył, gdyby nie nasza detemniacja nie wiem co byłoby z moją córeczką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam, Ja rowniez poszukuje neurologa dla mojej dziesieciom iesiecznej coreczki. Czy moglabys podac wiecej namiarow na Dr Olszewska? Nie moge znalesc w googlach jej nr tel.
Z gory dziekuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej! A może któraś z mam wie ile bierze za wizytę dr Pilarska? Bo idę z synkiem w środę na pierwszą wizytę i nie mam pojęcia na co się przygotować
a zobacz w gdansku na Jeleniogorskiej w przychodni
ja z kolei ide w srode na pierwszą wizyte do dr Małgorzaty Lemka.czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z tą lekarką?Mam nadzieje,ze dobrze wybrałam i pieniądze nie pojdą "w błoto"...
Dr Lemka była lekarzem prowadzącym w AM gdy byłam z synem na badaniach. Niestety syn się tam rozchorował i do tej pory nie mamy wszystkich badań. Ale co do dr Lemki, to byłam bardzo zadowolona. Informowała mnie o wynikach przeprowadzonych badań, kiedy syn miał gorączkę przychodziła co chwilę, pytała. Myślę że jest ok.
A czy ktoś wie chociaż ile inni neurolodzy liczą sobie za wizytę? Bo nie mam w ogóle pojęcia jak z tym sprawa wygląda. A gdyby ktoś znał koszt wizyty u dr Pilarskiej to bardzo proszę o informację
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Malgorzata Lemka bierze za wizyte 80zl.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry