Widok
NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!!
Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na NFZ wizyta najblizsza w styczniu co w naszym przypadku jest wykluczone. Może ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje dziecięcy neurolog?
Chodzi o to ,że po pierwszym szczepieniu moje maleństwo długo płakało no i dzis mieliśmy termin 2 szczepienia i lekarka powiedziała ,że jak on tak długo ostatnio płakał to woli żeby przed kolejnym szczepieniem zbadał go neurolog.A szczepionkę musi dotać mniejwięcej w przeciągu miesiąca ponieważ jest duzy jak na swoj wiek i nie wolno podobno za dużej przerwy miedzy szczepieniami wtedy robić.
Będe wdzięczna za każdą informację,ew. numery telefonów.
Dzięki
Kasia
Chodzi o to ,że po pierwszym szczepieniu moje maleństwo długo płakało no i dzis mieliśmy termin 2 szczepienia i lekarka powiedziała ,że jak on tak długo ostatnio płakał to woli żeby przed kolejnym szczepieniem zbadał go neurolog.A szczepionkę musi dotać mniejwięcej w przeciągu miesiąca ponieważ jest duzy jak na swoj wiek i nie wolno podobno za dużej przerwy miedzy szczepieniami wtedy robić.
Będe wdzięczna za każdą informację,ew. numery telefonów.
Dzięki
Kasia
dr.Pienczka nie polecam.Może jest i dobrym specjalistą-naukowcem,ale podejście ma raczej bardzo chłodne, z dużym dystansem do pacjenta.Ja potrzebowałam dobrego specjalisty jak i człowieka który wszystko wyjaśni i poświęci mi trochę czasu na moje spostrzeżenia co do objawów i zachowań dziecka.I znalazłam-jest to dr.Ewa Pilarska-kobieta z dużym doświadczeniem jak i dużym sercem. Też pracuje w AMG i jest tam chyba Ordynatorem.Rejestracja do niej w poniedziałki i czwartki po 19-tej lub 20-tej pod nr.0583465479.
moja chrześnica jest pod opieką jednej neurolog. pracuje na zaspie w szpitalu na odzziale dla noworodków. wiem, że można ją wezwać do domu- bo zrobiła tak moja siostra. byłam przy tej wizycie i wielu rzeczy się dowiedziałam- mała została pokierowana gdzie trzeba.
kobietka nazywa się Maćko - Czpis a tel do niej 501 85 49 45,\
a nam sie jeszcze nie udało:-(
kobietka nazywa się Maćko - Czpis a tel do niej 501 85 49 45,\
a nam sie jeszcze nie udało:-(
Nie polecam doktora Pienczka. Raz - lekceważy moje niepokoje. Nie kieruje na badania. Mamy dziwne niedobre EEG, ale od dwóch lat zamiast omdleń - pojawiły się bóle głowy, ale nie kieruje nas na rezonans ani tk. Bo nie. 2) Bardzo chłodny człowiek, nie słucha rodzica, ma swoją wizję i nie rozważa możliwości szukania innej diagnozy. 3) zdarzyło się, że nie mogłam pójść na wizytę i - fakt, niegrzecznie - nie odwołalam. Nie miałam głowy do tego, leżałam na silnych lekach z powodu kręgosłupa (dysk, korzonki). Zadzwonił do mnie i nie dając dojść do słowa, nakrzyczał na mnie. Dosłownie, Że czas to pieniądz.
Najlepszą neurolog dziecięcą jaką znam jest pani Anna Olszewka - przyjmuje w przychodniach na Dabrówce i na Przymorzu na Kołobrzeskiej. Ma specjalizacje z dziedziny pediatrii i neurologii dziecięcej, jak dla mnie profesjonalistka w każdym calu. Moje dziecko nie skończyło roku i było już u czterech neurologów. Pani Olszewska zauważyła najwięcej nieprawidłowości. Nie polecam natomiast dr Kubery - nie dośc, że wg niego nic mojej córeczce nie było, (a niestety wcale nie jest dobrze) to po prostu nas zbył, gdyby nie nasza detemniacja nie wiem co byłoby z moją córeczką.
Dr Lemka była lekarzem prowadzącym w AM gdy byłam z synem na badaniach. Niestety syn się tam rozchorował i do tej pory nie mamy wszystkich badań. Ale co do dr Lemki, to byłam bardzo zadowolona. Informowała mnie o wynikach przeprowadzonych badań, kiedy syn miał gorączkę przychodziła co chwilę, pytała. Myślę że jest ok.
A czy ktoś wie chociaż ile inni neurolodzy liczą sobie za wizytę? Bo nie mam w ogóle pojęcia jak z tym sprawa wygląda. A gdyby ktoś znał koszt wizyty u dr Pilarskiej to bardzo proszę o informację
A czy ktoś wie chociaż ile inni neurolodzy liczą sobie za wizytę? Bo nie mam w ogóle pojęcia jak z tym sprawa wygląda. A gdyby ktoś znał koszt wizyty u dr Pilarskiej to bardzo proszę o informację