Widok

grypa zoladkowa,,,

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
co wam pomaga na ta chorobę:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sucharki, kisiel owocowy, z lekow to smecta, a takze warto uzupelniac wode i elektrolity. Spozywaj duzo plynow a w aptece mozesz kupic tabletki musujace np. Litorsal- ja po nich lepiej sie czulam. Kiedys rotawirusem sie zarazilam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przede wszystkim pamietaj o spozywaniu plynow zeby sie nie odwodnic
Przechodziłem kilka razy, z rożnym nasileniem (najgorzej za pierwszym razem3 dni LB i potłuczony jak po wypadku). Najlepszym sposobem jest węgiel w dużych ilościach na raz ( ja brałem 10-20 tabletek). jest bezpieczny i nie można go przedawkować. W przeciwieństwie do innych preparatów pochłania toksyny znajdujące się w całym przewodzie pokarmowym. Węgiel się bierze do skutku. Do jedzenia polecam ryż z cynamonem bez niczego ( cynamon ma właściwości antyseptyczne i dodaje smaku), do picia elektrolity typu orsalit i podobne. Dużo pić. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja polecam ten lek
http://www.doz.pl/leki/p1132-Nifuroksazyd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi kiedys ktos polecil cole i paluszki slone....
i nie wiem czy autosugestia czy nie ale wydaje mi sie ze pomoglo:) a na pewno nie zaszkodzilo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najwazniejsze to uzupelniac prawidlowa flore bakteryjna, mozna preparatami z apteki albo actimelem, ktory calkiem spoko wchodzi przy zoladkowej.

Duzo pic i czekac az sie skonczy :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Problem z utrzymaniem erekcji (215 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Feromony na podryw (5 odpowiedzi)

Tyle jest opinii na temat feromonów że normalnie mam wodę z mózgu. Mianowicie szukam feromonów...

do góry