Widok

hacjenda restauracja szukam opinii

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Juz internet przeszukalam,a moze jest ktos tutaj kto robil chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miała tam ślub cywilny nie cały rok temu i musze powiedzieć,że było naprawde ok.Jedzenie pyszne,Pani z którą ustalaliśmy menu bardzo miła,panie z obsługi też bardzo miłe i jeszcze do tego ceny też ok.I powiem Ci,że jak bym miała robić chrzciny w knajpie to bym tam zrobiła.
Dzieki,no wlasnie widzialam same pozytywne oceny i ceny tez mnie mile zaskoczyly. Za obiad niecale 50zl to naprawde tanio.
Ja robiłam chrzciny i polecam obsługa jedzenie wszystko ok
my chodzimy tam czasami na obiady - sa super pyszne, duze porcie, obsluga bardzo mila :)) i czesto sa jakies imprezy, bo moje dzieciaki wbiegaly do tej sali imprezowej ktora jest calkiem duza
Byliśmy tam na chrzcinach - czysto, obsługa miła, dobre jedzenie także mogę polecić.
Pytanie do asi i agi,a jakie porcje jedzenia byly na chrzcinach? Bo na stronie maja ze 1,5 porcji miesa na os.
Nam podano surową rybę. Uraz mam do tej restauracji do dziś ;/
my mielismy tam obiad po chrzcinach i podobało nam sie, 1,5 porcji na osobe spokojnie starczyło, dodatkowo zamówilismy tort z cukierni z która współpracuja i był b. smaczny
A mozna zamowic z innej cukierni? Mieliscie sam obiad,czy obiad z kolacja?
Trudno mi powiedzieć jaki był przydział na osobę,bo każdy nakładał sobie z misek/talerzy ale spokojnie wszyscy się najedli.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry