Widok

hafciarka

Witajcie, chciałabym sprawić sobie chustę z motywem kaszubskim koniecznie haftowanym lub łowickim, ale najchętniej znalazłabym jakąś osobę, która zajmuje sie wyrobem takich ludowych "gadżetów" Macie moze namiar na taką osobę? Najlepiej z okolic Wejherowa lub Gdyni
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej iść do jakiegoś sklepu i tam kupcić taką chustę gdzie pewnie maszynowo robią takie wzory bo taka hafciarka mnustwo kasy bieże za takie rzeczy nawet z kilka set zł. mojego męża ciocia z Luzina zajmuje się haftami np sztandarami szkolnymi czy do kościołów
dzięki, a wiesz gdzie taki sklep jest? Lubię chusty folkowe, mam kilka takich tanich z nadrukami np z Podhala, ale chciałabym haftowaną. na allegro takie łowickie są za ponad 300 zł. Myślałam, ze bezpośrednio to chociaż za połowę ceny znajdę:) Ale rękodzieło jest w cenie, zwłaszcza dziś:)Dodam, ze nie chodzi mi o duży haft, tylko delikatny motyw na czarnej chustce.
kurcze teraz ci nie powiem pelno tego było na jarmarku dominikańskim wiem że widziałam taki sklep chyba też w gdnyni na 10lutego chyba ale nie wiem czy dobrze mi się zddaje ale napewno gdzieś musi być :))

Inne tematy z forum Moda i uroda

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

sucha skóra (75 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry