Widok

halewicz cyc i inni....

Nigdy nie miej skrupułów powiedzieć mężczyźnie, co o nim myślisz. Mężczyżni są okropnie zarozumiali. I tak nie uwierzą, jeśli się mówi o nich coś niepochlebnego.....................Agata Christie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam żadnych skrupułów aby powiedzieć, co o Tobie myślę: tępawo piszesz. Nowy wątek? Dobrze, będzie wesoło, Halewicz już się cieszy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dużo żółci w Tobie Panie Halewicz.
Nie lubisz siebie (być może wykreowanego na potrzeby tego forum?),a przez to nie akceptujesz innych ludzi.

Czytałam wiele postów Pana i wyraźnie zauważa się wzrost poziomu agresji w stosunku do (tekstów) osób,które mają odmienne zdanie niż Ty,sorry - niż Pan.

Zawiodłam się tym bardziej,że Jesteś inteligentnym osobnikiem,ale niestety poziom kultury spada poniżej średniej.Przykre.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli zwrócisz się do mnie w odpowiedni sposób, uczynię to samo - spróbujesz prostackich teksów, wyleję hektolitry żółci.
Odpowiedź Halewicza zależy wprost od otrzymanego komunikatu - zwróć uwagę, co ktoś do mnie napisał i w jakiej formie - potem mnie oceniaj. Zawiodłaś mnie wybiórczą oceną stanu faktycznego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
@Kate - zapomniałem dodać, że nie zamierzam być "słodko-pierdzący", to nie damskie forum z psiapsiółeczkami.
Jeśli piszemy na poważne tematy, to na poważnie - jeśli próbujemy się droczyć, z przyjemnością. Jeśli zaczyna się chamska pyskówka, nie zwykłem ustępować pola, tylko w pysk walę, jak na faceta przystało. Mam nadzieję, że wyraziłem się wystarczająco jasno. Chcesz ciuciuruciu, przepraszam ale nie ze mną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
@Kate.
Zauważ.
Tak naprawdę Halewicz skrytykował Agatę Ch, że tępawo pisze. Dziwi mnie tylko, że odpowiedział w ten sam (tępawy?) sposób. To już nie wiem, czy pani Agata jest dla niego wzorem do naśladowania, czy nie.
A czy Halewicz jest zarozumiały i nieomylny? Jest o czym dyskutować?Tylko winny się tłumaczy.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Rut - durnowate tezy, szkoda klawiatury:) Ale coś się dzieje - owczy pęd tłuszczy godny pracy doktorskiej ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Miałam nadzieję, że Halewicz umie dyskutować na argumenty, a tu kolejny epitet. No cóż, ja umiem przyznać, że się pomyliłam.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
z kim dyskutować i na jaki temat? Nie prowadzę dyskusji z demagogami i zwyczajnie głupimi tezami z wikipedii. Napisz coś mądrego - z pewnością podyskutujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cóż Panie Halewicz niestety osoba , która założyła ten wątek miałą sporo racji.

Obserwuje różne watki na tym forum i widzę,że jest Pan biegły we wszystkich dziedzinach życia. A jak sam Pan pewnie wie jak coś/ktos jest do wszystkiego to jest do niczego.
Skoro jest Pan taki madry i wszystko wie to w jakim celu pyta Pan ludzi na forum co zrobić z pracownicą, która się nie sprawdza?? Może zamiast siedzieć na forum i szydzic z innych i ich problemów prosze iść na spacer, pojeździć na rowerze itp.
Nie chcemy juz czytać Pana kąśliwych uwag i opowieści jak to ssał Pan żonie piersi gdy miała problem z latacją.
Może lepszym wyjściem bedzie pisanie do przyjaciółki?
Poza tym skoro chce Pan dyskutowac o inteligencji innych forumowiczów nalezy najpierw pomysleć czy ktoś inteligentny pisze Takie bzdury?

Reasumując:
niech Pan nie zadręcza nas swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami, ludzie mają wieksze problemy niż Pan a pana przerost formy nad treścią to tylko Pana problem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
to w jakim celu piszesz tę licencia poetica? Osoba, która założyła ten wątek jest prosta jak drut, także gratuluję:)
A co do wiedzy, to w moim wieku posiada się wiedzę ogólną z wielu dziedzin, doświadczenie życiowe - czego Tobie najwyraźniej brakuje. I nie pisz "nie chcemy", chyba że jest was wielość:))))
Teraz konkretnie, w którym miejscu napisałem bzdurę - jeśli nie umiesz uzasadnić, poza tym bełkotem którym piszesz, to lepiej zamilcz albo użyj cyrylicy.
Wolny to kraj i wolne forum - wolność słowa:) Możesz przecież pisać te swoje bazgroły i i jeszcze mnie pozdrawiać:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Myślę,że ta madrzejsza część naszego społeczeństwa czytając to ma juz wyrobioną opinie o Tobie.

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co napisała gdańszczanka to widocznie nie jesteś taki super inteligentny jak twierdzisz.

Pod Twoimi wypowiedziami na tym forum leży dużo słomy.
Ups... chyba z butów Ci wypadła razem z 5 klepką:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znowu piszesz w imieniu innych? Przeczytaj sobie definicję słowa demagogia (trudne słowo?). Trudno czytać ze zrozumieniem bełkot frustratki. Z butów powiadasz? Możesz co najwyżej kurz zetrzeć-dziękuję:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sądzę ,że znaczenie słów których używasz nie jest Ci znane:)
Wybierasz te bardziej wyszukane aby udowodnić nam swoja inteligencję?
Dziś otworzyłeś słownik na literze? :D
Nie trudź się, wiele odpowiedzi świadczy o Twojej inteligencji.

Frustratka powiadasz?
A kim Ty się nazwiesz mając 416 wiadomosci na tym forum???:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ilość postów świadczy rzekomo o frustracji? Niezła logika:) Napisz coś jeszcze, to się pośmieję:))))) Ile Ty masz lat??? 17????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie zgadłeś!
Mam 10:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bądź twarda - poiskałaś mnie, to pokaż na co Cię stać. A jak ogonek kulisz, to sio!!! ;)
Co tam jeszcze wyczytałeś ze swojej szklanej kuli oprócz mojego wieku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie przyszłam tu po ocenę i kolejny epitet Halewicza. Nie będę na takim poziomie dyskutować. Wolę pisać do innych.
lubię cyfry i litery
To po co mnie zaczepiałaś? Liczyłaś, że pozostanę bierny na zaczepki - błąd:)
Napisałam do Kate, weszłam publicznie w tok jej wpisu na Twój temat. To był błąd, bo teraz muszę ciągnąć tę wymianę zdań. Proponuję ją zakończyć.
lubię cyfry i litery
To ja zdecyduję kiedy zakończę tę wymianę zdań. Wedle zasady, Ty zaczynasz, Halewicz kończy. Szowinistyczne, prawda? :)))))))))))))))
Cieszę się, że propozycja jest podjęta.
Koniec wymiany zdań to rzecz względna. Dla jednych kończy ten, który robi ostatni wpis, a dla innych ten, który przestaje odpowiadać. Niezależnie od tego, jak uważasz, tym wpisem dziękuję za rozmowę.
lubię cyfry i litery
@ Rut
Przykro mi ,że narażona zostałaś na ataki ze strony Pana H,ale w pewien sposób usprawiedliwiam Go.

@Halewicz
Depresja dopada zazwyczaj b.inteligentnych,wrażliwych ludzi,a leki naprawdę pomagają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kate, spoko :).
Rozumiem Cię i w tym temacie i w wielu innych.
lubię cyfry i litery
wcale nie prowadż rozmów,!!!bo na chama wtrącasz się do każdej dyskusji ty Halewicz jesteś CHAM +pierwszej wody.pozwol normalnym ludziom komunikowac sie ze soba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
:D beka, gratuluję udanych połowów i składam kondolencję rybce , oj to było dobre he he uderz w stół a...
nie daj sie halewicz tym rybkom-pipkom. lubie cie czytac i masz chlopie wiedze jak encyklopedia. skad ty to wszystko wiesz? LOL
Czuję się wywołany....wiecie dlaczego w krajach mniej cywilizowanych nie ma tyle zawiści, obłudy, morderstw, oszustw, chełpliwości...bo tam kobiety mało mówią!! Od czasów pandory wszelkie zło ma swoje babskie podłoże...Nie...nie biję kobiet, nie opluwam, potrafię nawet uszanować...warunek ma byc tylko jeden...mam mieć do czynienia z KOBIETĄ! Ba, dopuszczam nawet aby miała swoje zdanie (nawet wolę takie) ale jeden tylko warunek...musi być w nim jakaś logika!! jeżeli chce posłuchać disco polo to włączam sobie Mastersa...Solidarność plemników mnie zobowiązuje..ale czasami mam odmienne od Halewicza zdanie. Ale z Nim można dyskutować a np. z gdańszczanką jedynie się przekomarzać. a czynie to tylko z nudów...niech sobie myśli, że jest poważana..lub, że potrafi zainteresować..Gdybym miał sporządzić jej portret to byłoby to coś co ma przerost ambicji nad możliwościami.. Ale stwórca budując uczynił piękno i jego przeciwieństwo...Dlatego dopuszczam istnienie gdańszczanki.
dziękuje cyc
Szkoda czasu na pisanie o takich forumowiczach, bo to juz dawno opisal Freud. Rodzice nie kochali -> problem z kobietami -> mechanizmy obronne (forum). Tyle na ten temat. Wiecej nie trzeba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwaga!!!
zaraz Freud oberwie:D
Freud o forumowiczach pisał? No popatrz, istny wizjoner! Ale bzdury sadzisz:))) W wikipedii to wyczytałeś?
Miłość rodziców/kobieta - dwa płaskie argumenty, stosowane z reguły przez ludzie, którzy nie potrafią nic innego napisać, a chcą jakoś zaistnieć. Jak już chcesz coś napisać - pisz z sensem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiedziałam,że tak będzie:)
Inaczej być nie mogło o_O
Halewicz idzie spać, jutro się Wami, serdeńki, zajmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
wal sie halewicz blaznie
powiedziałam prawdę co o nim myślę i się obraził ,
straciłam go(więc nie wiem czy czy mówić do samca co o nim myślę)
zawsze mozna powiedziec co sie myśli , ostatecznie też wyraziłem swoje zdanie , jednak odpusciłem sobie polemike , a jak czytam aktualne wypowiedzi pana Halewicza , to podjąłem słuszną decyzję .
pozdrawiam
@uczestnicy dyskusji z pominięciem Halewicza
Cóż za karczemna awantura. Padło tu wiele epitetów. Zwracam uwagę jednak na jeden auto-epitet:

"Odpowiedź Halewicza zależy wprost od otrzymanego komunikatu - zwróć uwagę, co ktoś do mnie napisał i w jakiej formie - potem mnie oceniaj."

Po prostu majstersztyk. Po pierwsze stawia się w pozycji ofiary, choć sam inicjuje sprzeczki. Po drugie pisze o sobie w trzeciej osobie, dzięki temu temu podobne brednie zapadają w pamięć. Omijają część mózgu. Bo gdyby napisać: "moja odpowiedź zależy bla bla bla" to trzeba dokonać przestawienia, zamiast "moja" użyć "osoba z H w awatarze". Mózg krócej to przetwarza, bardziej bezkrytycznie przyjmuje to do siebie.
Po trzecie przyznaje się do tego, że nie ma charakteru. :)

@Halewicz
To powyżej nie było do Ciebie. Ja z Tobą nie dyskutuję.
ok:)))) Niemniej jednak takie teksty dostarczają Halewiczowi dobrej zabawy:)))) Oczywiście ja również z Tobą nie dyskutuję - absolutnie :I
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ty kiedyś jeszcze wpadniesz w swój dołek hulewicz!
Kończcie temat - szkoda klawiatury na debila.
Nie piszcie ,że on jest debilem itd bo znowu otworzy słownik i będzie nas pouczał używając wyszukanego słownictwa:D
Do Ann...nie schlebiaj tak sobie....aby z tobą konwersować nie potrzebny jest słownik...zdań złożonych i nie zrozumiesz..Zresztą nie tylko ty..cała reszta też...Pana Halewicza nie lubi się bo jest inteligentny..haha.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapomniałem...Ann...twój stan umysłu jest znany...to może chociaż jesteś ..ładna?
Droga Ann!
Niewiasto nadobna acz nieroztropna! Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci u innych użytkowników forum szukaj nauk w synergii z wyszukanym słownictwem.

Ps. Wszystkiego najlepszego.
To była autopromocja :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Gay Gdańsk (132 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry