Widok
Ludziu
to co widuje pod tunelem w Gdansku wola o pomste do nieba. Pewnie ze mozna pomalowac cos ladnie ale szmira ktora tam jest wystawiana kole po prostu w oczy. Przywiedniete niebieskie (ochlapane) liscie przy niebieskiej zwiednietej rozy. To lepsza bylaby zasuszona. Nie lubie partactwa. Tylko o to mi chodzilo. Pozdrowienia-
Brawo
Z zawartoscia % dziewic w spolecznstwie jest tak jak ze skladem powietrza-- procentowo zawsze taki sam . Z jednej strony -w dzien fotosynteza - te nogi , biusty kreacje -- i od razu ubytki ilosciowe ;
a w nocy oddychanie -- i to jakie -- slychac (cienkie) och -och-och oraz - ( grube) - ach-ach-ach .... i stan dziewic sie poprawia -- nooo pare lat trzeba poczekac
a w nocy oddychanie -- i to jakie -- slychac (cienkie) och -och-och oraz - ( grube) - ach-ach-ach .... i stan dziewic sie poprawia -- nooo pare lat trzeba poczekac
Zbrodnia jest farbowanie zywych kwiatow! Zwlaszcza gdy pofarbowanie sa nieudolnie (farba kapie z lisci a kwiaty sa na wpol uschniete) Precz z niebieskimi tulipanami i zielonymi rozami! Nauka poszla tak daleko ze istnieja zmutowane gatunki majace niepofarbowane kolory. Szczegolnie polecam niebieska roze "Meinzer.." Zasadzilam, ciekawe czy urosnie. Ale czy naprawde nalezy az tak bardzo ingerowac w nature?
PRO - Magazyn Prawdziwych Internautów
Nowy - 13 numer magazynu PRO jest już dostępny na naszej stronie. Kosztuje tylko 35gr - 1 impuls. Ściągnij sobie (647KB przy transferze 3, 3KB/s - 56, 6Kbs) i przeczytaj:
komputery (sprzęt oprogramowanie itd.)
internet (news pagez)
Kultrura i Sztuka (to chyba mówi samo za siebie)
Rozrywka (moto, humor....)
To tylko przedsmak tego co znajdziecie w środku.
Na stronie dostępne są również wszystkie numery archiwalne (1-12)
komputery (sprzęt oprogramowanie itd.)
internet (news pagez)
Kultrura i Sztuka (to chyba mówi samo za siebie)
Rozrywka (moto, humor....)
To tylko przedsmak tego co znajdziecie w środku.
Na stronie dostępne są również wszystkie numery archiwalne (1-12)
Cześć
Witajcie, miło mi byc tu z Wami. Już od jaiegoś czasu czytam Hydepark i chiałem się przyłaczyć.
Chciałbym, abyście odpowiedzieli mi na pytanie:
"Ile jest w dzisiejszych czasach dziewic, ale nie takich, ze ktoś ich nie chiał ale takich z własnego wyboru?"
Jeszcze chciałem sie z wami podzielić pewnym spostrzezeniem, a mianowicie jak patrze na ludzi, to wydaje się, że wszyscyudaja dziewice.
Tak wygladają.
Dzięki, mam nadzije, ze ktos mi odpowie na moje pytanie.
Chciałbym, abyście odpowiedzieli mi na pytanie:
"Ile jest w dzisiejszych czasach dziewic, ale nie takich, ze ktoś ich nie chiał ale takich z własnego wyboru?"
Jeszcze chciałem sie z wami podzielić pewnym spostrzezeniem, a mianowicie jak patrze na ludzi, to wydaje się, że wszyscyudaja dziewice.
Tak wygladają.
Dzięki, mam nadzije, ze ktos mi odpowie na moje pytanie.