Widok

hej lennonko !!

prosze mi sie nie załamywać

bądź dzielną dziewczynką, hej, czym się tak zamartwiłaś??
co Cię tak wypluło???

no no, jak chcesz możesz napisać to me, OK?

papatki i wysyłam uśmiech :`) :) :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludziu

to co widuje pod tunelem w Gdansku wola o pomste do nieba. Pewnie ze mozna pomalowac cos ladnie ale szmira ktora tam jest wystawiana kole po prostu w oczy. Przywiedniete niebieskie (ochlapane) liscie przy niebieskiej zwiednietej rozy. To lepsza bylaby zasuszona. Nie lubie partactwa. Tylko o to mi chodzilo. Pozdrowienia-

Alchemik

tak do piatku jestem na popoludnie a czemu pytasz? Pozdrowienia-

Bravo

A nie wiem czy wiesz , prawie wszystkie kliniki robiace operacje plastyczne - przywracaja na zyczenie dziewictwo -- nawet wiele razy -- 3-krotna mezatka i ...
dziewica --niezle co ...
Koniec szkolenia - koniec szkolenia - koniec szkolenia

Ludziu

" ^-^ " :((

Nefer

..rowniez niebrzydkie ;)

Nefer

Czerwone sa ladne ale niebieskie i zielone

Nefer

Pytanie dodatkowe--- czy jestes do piatku po poludniu ? Pozdrowienia wiosenne
i swietliste )(

Nefer

A mnie sie podobaja takie kolorowe kwiatki, zwlaszcza fachowo kolorowane (nie farba, lecz chemia) i mojej pani tez sie podobaja od czasu do czasu ;)))))

Brawo

Z zawartoscia % dziewic w spolecznstwie jest tak jak ze skladem powietrza-- procentowo zawsze taki sam . Z jednej strony -w dzien fotosynteza - te nogi , biusty kreacje -- i od razu ubytki ilosciowe ;
a w nocy oddychanie -- i to jakie -- slychac (cienkie) och -och-och oraz - ( grube) - ach-ach-ach .... i stan dziewic sie poprawia -- nooo pare lat trzeba poczekac

Zbrodnia jest farbowanie zywych kwiatow! Zwlaszcza gdy pofarbowanie sa nieudolnie (farba kapie z lisci a kwiaty sa na wpol uschniete) Precz z niebieskimi tulipanami i zielonymi rozami! Nauka poszla tak daleko ze istnieja zmutowane gatunki majace niepofarbowane kolory. Szczegolnie polecam niebieska roze "Meinzer.." Zasadzilam, ciekawe czy urosnie. Ale czy naprawde nalezy az tak bardzo ingerowac w nature?

Neurotic

jestem przeciwna tworzeniu czesci 2, 3 itp. do dobrych filmow. Teraz ma powstac Dirty Dancing 2 (ciekawe po co, all sie rozwiazalo w cz.1), jestes zwolennikiem przenoszenia ksiazek na wielki ekran? W sierpniu bedzie Wiedzmin. Idziesz? Pozdrowienia-

Alchemik

jestem, na popoludnie (czyt. noc). Pewnie by doszlo, ale lepiej bym wiedziala kiedy to na pewno dojdzie. Zajrze tu jeszcze pozniej (jak szefostwo pojdzie wreszcie do domy) pozdrowienia-

Nefer

Otrzymalem. Jest. Nie bede pisal ostro . Ale jezeli chodzi opierwszy akapit -- to nie wiem -- a moze to tylko
uspienie ? w sensie .... .
Czy Ty dzisiaj jestes ?

trojmiasto.pl

brawo za pilnowanie porzadku technicznego ;)

halllllllllllllllllloooooooooooooooo

czy ktoœ teraz tu jest?

Plagiat

Spozniles sie o 7 godzin :))).

prezerwatywy

prezerwatywa jest super

i jest nie tylko dla kobiet!

odwiedz najblizszy kiosk ruchu nadmuchaj prezerwatywe i wypusc w swiat niech leci zwiastun nowego zycia!!!
na pewo uciesza sie inni!!!

Teczka KUFLA

Aktualizacja:

Autorzy / Inni - nowe wiersze czytelników
Teczka KUFLA / O KUFLU - materiały z warsztatów literackich

PRO - Magazyn Prawdziwych Internautów

Nowy - 13 numer magazynu PRO jest już dostępny na naszej stronie. Kosztuje tylko 35gr - 1 impuls. Ściągnij sobie (647KB przy transferze 3, 3KB/s - 56, 6Kbs) i przeczytaj:
komputery (sprzęt oprogramowanie itd.)
internet (news pagez)
Kultrura i Sztuka (to chyba mówi samo za siebie)
Rozrywka (moto, humor....)
To tylko przedsmak tego co znajdziecie w środku.

Na stronie dostępne są również wszystkie numery archiwalne (1-12)

Cześć

Witajcie, miło mi byc tu z Wami. Już od jaiegoś czasu czytam Hydepark i chiałem się przyłaczyć.
Chciałbym, abyście odpowiedzieli mi na pytanie:
"Ile jest w dzisiejszych czasach dziewic, ale nie takich, ze ktoś ich nie chiał ale takich z własnego wyboru?"

Jeszcze chciałem sie z wami podzielić pewnym spostrzezeniem, a mianowicie jak patrze na ludzi, to wydaje się, że wszyscyudaja dziewice.
Tak wygladają.
Dzięki, mam nadzije, ze ktos mi odpowie na moje pytanie.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry