Widok

hello kitty

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej, słuchajcie, mam pewnego newsa o którym być może już słyszałyście, ale informacja ta mnie zniesmaczyła więc napiszę :)
Wczoraj mężu był na wieczornej mszy w pewnym kościele (ja byłam rano z dzieciakami więc nie byłam świadkiem tego kazania) i co? Ksiądz mówił o kotku Hello Kitty... otóż okazuje się, że sympatyczny kotek jest szatanem :) Nie będę się rozpisywać, co gadał, ale ponieważ mnie zamurowało-poszperałam w necie i znalazłam to:
http://natemat.pl/58017,hello-kitty-to-demon-czyli-jak-nowoczesni-egzorcysci-zbytnio-zaufali-internetowi

dobrze, że nie gadał o kotku na mszy dla dzieci....

Cóż się dzieje z tym naszym kościołem? Nieślubnych dzieci nie chcą chrzcić (patrz sąsiedni wątek), zabawki stają się szatanami... o co chodzi?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ten artykuł jest tak denny, że aż szok. Tania sensacja i mierny dziennikarzyna dają takie oto skutki :D
A ludzie się podniecają.
No bo przecież wiadomo, że najlepiej to pogadać o głupocie księży, zamiast własnej :D

i z tematu robi się pośmiewisko, podczas gdy tu zwyczajnie chodzi o ostrożność.
Sama bawiłam się swego czasu lalkami Barbie i jak widać od kościoła mnie to nie odciągneło.
Ale nigdy nie miałam na ich punkcie obsesji.
Harrego Pottera również czytałam. I co? Nie zachwycił mnie, nawet literacko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pomijajac temat hello kitty- bylam kiedys na spotlaniu - akurat po mszy . z ksiedzem ktory jest egzorcysta- to co opowiadal to az ciarki przechodzily po plecach.....ludzie cisza w kosciele jak makiem zasial....szatan istnieje, opetania sa...dlugi temat, ja w kazdym razie bylam mocno wstrzasnieta tym co uslyszalam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
I tylko o to mi chodzilo. Zeby ludzie wiedzieli na czym to polega...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja czytam teraz wasze posty i sie nad tym zastanawiam czy mam w szafie dziecka coś z hello kitty teraz tylko skarpetki ale sama siedze w szlafroku z hello kitty i teraz sie dopiero skapnęłam ale demony mnie jeszce nie dopadły heh pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
o kurczę, moje dziecko ma swojego ukochanego bohatera-misia którego wszędzie ze sobą zabiera i mówi o nim, że to jej drugi braciszek i że go kocha itp, a my misia uznaliśmy za członka rodziny bo wszędzie musi z nami być ;) nie wiedziałam, że to niebezpieczne... OMG
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
lepiej ci ksieza by sie zajeli wyprzedaza swoich aut i oproznieniem barku .pewno byl przechlany i mial jakies omamy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
a może ty tez oddaj kasę , sprzedaj co masz i oddaj na biednych, zazdroscisz księzom? zakonnikom? to następnym razem idź do zakonu, a nie zakładaj rodziny. co wy macie jakąs alergię na KK? to może islamem zastapimy nasza religię? wówczas polecą meczety na wasze głowy, zapomnicie o ubiorach , które choć trochę odkrywają ciało zdurnieliscie do reszty? a kto wam każe płacic. na kościół? dajecie chociaż złotówkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja ksiedzem nie jestem.nie zazdroszcze .bo czego.ze mowia co innego a co innego robia w nocy? spojrz na naszego wielkiego G.....skora fura i komora...to gdzie ten ksiadz?nie.nie daje na to zlotowki.nie jestem glupia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zdrowy rozsądek-nie rozumiem dlaczego tak bronisz KK-plotą bzdury i wcale nie przejmują się dogmatami wiary-brawo mała ciężarówko,nasz wspaniały G... to doskonały przykład.
zdrowy rozsądek-żadna chyba wiara nie jest "dobra",bo i chyba niewielu stosuje się w 100% do jej zasad,większość nagina je do swoich potrzeb.
I tyle w temacie.
Ps.a to ogłupianie ludzi fikcyjnymi postaciami,odkąd mamy TV i internet,jest i będzie,takie życie i póki nie szkodzi to innym to co to komu przeszkadza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry